İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nden “Yeni Medya Ağı”

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nden “Yeni Medya Ağı”
  • 19 Ağustos 2022 11:05
İzmir Gazeteciler Cemiyeti, web siteleri Ağustos ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Nar Projesi kapsamında ‘Medya Ağı’ kurulurken komisyonun yeni çalışmaları ve hedefleri Web siteleri komisyonu sözcülüğüne Hasan Çölmekçi getirildi.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde kurulan web siteleri komisyonu belirlendi. İzmir Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Dilek Gappi önderliğinde toplanan komisyonun önümüzdeki yıl için izleyeceği süreç ve etkinlikler belirlendi. İbrahim Irmak, Macit Sefiloğlu, Adem Nakçı, Hasan Çölmekçi, Halide Polatlı ve Levent Hamurcuoğlu’nun katıldığı toplantıda ‘Şiddete Karşı İletişim-Nar Projesi’ kapsamında banner ve belgesellerin yayınlanacağı web siteleri de belirlendi.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, web siteleri komisyonunun, internet yasası başta olmak üzere birçok konuda birlik içinde hareket edeceğini söyledi. Ülkemizde her gün katlanarak artan şiddete karşı medyanın dili ve duruşunun önemli olduğunu belirten Gappi, “İzmir’de yine bir ilki gerçekleştirerek, kurduğumuz medya ağı ile şiddete karşı farkındalık yaratacağız. Gazetelerimiz ve web sitelerimizi gerçekleştirmekte olduğumuz projenin partnerleri haline getiriyoruz” dedi.
Web Siteleri Komisyonu’nda;
*Yeni Basın Kanunu Teklifi ve internet sitelerinin geleceği
*İnternet sitelerine özel ‘’Dijital Pazarlama’’ eğitimi gerçekleştirilmesi
* İnternet sitelerine yönelik AB Projesi hazırlanması gibi konular ele alındı.

İGC Web Siteleri Komisyonu sözcülüğüne Manşet Türkiye sitesinin Temsilcisi Hasan Çölmekçi seçildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan İrfan Önal’dan 1 Mayıs mesajı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.