CHP İzmir Gençlik Kollarında şok karar

CHP İzmir Gençlik Kollarında şok karar
  • 16 Ağustos 2016 23:13

CHP  İzmir’de İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasıyla başlayan sancılı dönem, Gençlik Kolları ile devam ediyor. CHP İzmir İl Gençlik Kollarında bugün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısın da MYK üyesi Mustafa Evsen’e yakın il yöneticilerinden Ozan Koç’un üç toplantıya mazeretsiz katılmadığı gerekçesi ile yönetimden düşürüldüğü öğrenildi.

Öte yandan kulislerde gezen haberlere göre bu görevden almanın MYK üyesi Mustafa Evsen ile İl başkanı Sinan Sarıküse’nin arasındaki çekişmeden kaynaklandığı iddia edildi.
Evsen’e yakın yöneticilerin iddiasına göre Ozan Koç toplantılara gelmeden mazeret bildirmişti. Başkan Sarıküse bu iddialara karşı gelerek Koç’u yönetimden düşürdüğü edinilen bilgiler arasında.

Kaynak;Press İzmir

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Semaları Rengarenk Oldu
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Örgüt dedi ki:

    Hem toplantılara gelmeyeceksin hemde sağda solda ben yöneticiyim diye dolaşacaksın kim olursa olsun yerinde bir karar.. Ancak bu haberin yazım şekli yanlış çekişme falan

  2. Örgüt dedi ki:

    .

  3. Göztepeli dedi ki:

    “Mustafa Evsen’e yakın il yöneticilerinden Öğrenildiğine göre” haberi yaptıranlara bak.
    2 dk adam olmayı beceremeyen Evsenciler

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.