İzmir Çeşme’de içler acısı görüntüler! Vatandaş isyan etti

İzmir Çeşme’de içler acısı görüntüler! Vatandaş isyan etti
  • 12 Ekim 2023 14:13

Yaz aylarının gelmesi ile nüfusu milyonlara yetişen İzmir’in önemli tatil beldesi Çeşme’de içler acısı görüntüler. İzmir’in Çeşme ilçesindeki çevre katliamı tehlikeli boyutlara ulaştı.

İzmir Çeşme'de içler acısı görüntüler! Vatandaş isyan etti

Çeşme’de moloz dökümü için ağaçların kesilerek iş makinaları ile arazinin dümdüz edildiğini öne süren vatandaşlar, üzerinde Çeşme Belediyesi yazan kamyonların alana hafriyat dökerek moloz dağlarının oluşmasına yol açtığını iddia etti. Mahalle sakinleri, “Çeşme’de moloz rezaleti yaşanıyor” şeklinde konuştu.İzmir Çeşme'de içler acısı görüntüler! Vatandaş isyan etti

Turizm merkezi Çeşme Alaçatı’ya bağlı Ovacık Mahallesi’nde adeta çevre felaketi yaşanıyor. Çevre sakinleri doğal sit alanı olduğu iddia edilen mahalledeki ağaçların kesilip makilik alanın da kepçelerle önce düzlendiğini, daha sonra da araziye kaçak moloz dökümü yapıldığını öne sürdü. İş makinalarının zemin düzleme çalışması yaptığı sırada oluşan toz bulutunun rüzgarla taşınarak Alaçatı’ya kadar ulaştığını ifade eden vatandaşlar, üzerinde Çeşme Belediyesi yazan kamyonların doğal sit alanına hafriyat, moloz, evsel ve bahçe atıkları gibi tonlarca atık döktüğünü iddia etti.İzmir Çeşme'de içler acısı görüntüler! Vatandaş isyan etti

Üzerinde Çeşme Belediyesi yazan kamyonların kaçak moloz dökümü yapmasından güç alan diğer hafriyat firmalarının da burayı moloz döküm alanı olarak kullandığını vurgulayan vatandaşlar, “Turizm cenneti olan Çeşme’deki çevre katliamına birilerinin dur demesi gerekiyor ancak bununla ilgili işlem yapması gereken Çeşme Belediyesi de buraya kaçak moloz döküyor. Molozlardan dolayı burada çöp dağları oluşmuş durumda. Birilerinin buradaki moloz rezaletine son vermesi gerekiyor” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT otobüsüne zarar veren taksiciye ceza
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.