İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde satışlar devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde satışlar devam ediyor!
  • 2 Ağustos 2023 11:59

Gizem ÇETİNKOL – Gazete Ege / Son dönemde bünyesindeki gayrımenkullerin satışıyla gündemden düşmeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzunderedere Toplu Konut Alanı’ndaki 22 konut için daha satış kararı aldı. Ortalama değeri 1 Milyon TL civarında olan konutların yeni sahiplerini bulması halinde son 4 ayda belediyeye ait 141 konut satılmış olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde satışlar devam ediyor!

4 AYDA 141 KONUT SATILDI
İzmir Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan konut ve gayrımenkul satışlarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Beyoğlu, Çiğli ve Bornova’da bulunan arazilerle ilgili satış kararı aldığı için tepkilerin merkezine oturan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Uzundere Toplu Konut Alanı’ndaki 22 konutu daha satış listesine koydu. Ortalama fiyatı 1 Milyon TL’yi bulan konutların Ağustos ayı içinde satılacağı kaydedildi. Konutların satışı halinde, Uzundere’deki Toplu Konut Alanı’nda son 4 ayda elden çıkartılan konut sayısı 141’e ulaşacak.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çiğli Meclisinde kararlar oy birliği ile alındı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.