İzmir All-Star’ı Kaybetti!

İzmir All-Star’ı Kaybetti!
  • 2 Ocak 2016 12:00

Spor Toto Basketbol Ligi’nin yıldızlarının bir araya geleceği 23-24 Ocak 2016 tarihindeki organizasyon, İzmir Halkapınar Spor Salonu’ndaki yenileme çalışmalarında yaşanan aksaklıklar nedeniyle İstanbul’daki Ülker Sports Arena’ya alındı.

Geçen yıl Ankara’da düzenlenen ve basketbol severlerden tam puan alan organizasyona bu yıl Türkiye’nin ve Avrupa’nın en modern salonları arasında gösterilen Ülker Sports Arena ev sahipliği yapacak. İstanbul Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir’de bulunan Ülker Sports Arena, 15.000 kişi kapasitesi, son teknoloji ürünü altyapısı, konforlu locaları ile Fenerbahçe’nin maçlarına ve dünya yıldızlarının sahne şovlarına ev sahipliği yapıyor.

15 BİN KİŞİ KAPASİTELİ
67.000 m2 alan üzerine kurulan arenada 6 adet soyunma odasının yanı sıra 5 adet de küçük soyunma odası bulunuyor. 15 bin kişilik seyirci kapasitesi ve 44 locası bulunan Ülker Sports Arena, iç mekan reklam alanları Türkiye’de tek olma özelliğine sahip. Tribünleri dolaşan 360 derece led kuşağı, ağırlığı 28 tonu bulan ve Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan skorboardu ile sponsorlarına hayallerindekini gerçekleştirebilecekleri iletişim alan ve olanakları sunuyor.

OYLAMA BAŞLIYOR, BİLETLER SATIŞA ÇIKIYOR
BSL All-Star 2016’da yer alacak Asya ve Avrupa Karmaları, taraftar oylarıyla belirlenecek. Oylama, yeni yılın ilk haftasında açılacak internet sitesi ve sosyal medya kanalları üzerinden yapılabilecek. Öte yandan organizasyonun biletleri de, yeni yılın ilk haftasında satışa sunulacak. Basketbol severler, etkinliğin biletlerini Biletix üzerinden temin edebilecek.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmirliler Aşık Veysel’deki Uçurtma Şenliği’nde buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.