İzmir 200 Askerle Kuşatma

İzmir 200 Askerle Kuşatma
  • 8 Haziran 2016 13:28

Sırt çantalı ve elinde valiz bulunan bir kişinin Orhanlı ormanına doğru gittiği ihbarını alan jandarma, 200 asker ile Orhanlı ormanı anında kuşatma altına aldı.

İstanbul ve Ankara’da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan Atalay Filiz’in yakalanması için İzmir polisi ve jandarma çalışmalarını sürdürüyor.

Yunan adalarına geçme ihtimaline karşı Sahil Güvenlik ekipleri başta Çeşme kıyıları olmak üzere tüm kaçış noktalarında önlemi alırken Atalay Filiz ile ilgili son ihbar Güldür’de jandarmaya yapıldı. Sırt çantalı ve elinde valiz bulunan bir kişinin Orhanlı ormanına doğru gittiği ihbarını alan jandarma, 200 asker ile ormanı anında kuşatma altına aldı. Orhanlı’nın yanı sıra Ürkmez ve Kavaklıdere ormanlarında 6 saat arama yapan jandarma, seri katilin izine rastlamadı. Aramaya eğitimli köpekler de katıldı.

İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR POLİSİ ORTAK ÇALIŞIYOR

Tuzla’da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da, Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı Ankara’da öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz, İzmir’e kaçtı. 29 Mayıs’ta İzmir’e gelen Filiz, 4 saat bir kafeteryada kaldı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde pazar ve pazartesi gününü geçirdi. Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi. Atalay Filiz, geçen salı günü kaldığı evden ayrıldıktan sonra sır odu. Polis aradan geçen bir haftada ne yaptığını ve nerede olduğunu belirlemek için her türlü ihbarı değerlendiriyor. İstanbul, Ankara ve İzmir polisi, seri katilin yeni birisini öldürmeden yakalamaya çalışıyor.

DENİZDE, 300 ARAMA YAPILDI

Polisin bu çalışmalarının yanı sıra, internet kafede yazıştığı insan tacirleri aracılığıyla Yunan adalarına gitme olasılığı göz önünde bulundurulan Atalay Filiz’i yakalamak için, Sahil Güvenlik Komutanlığı’yla da bağlantıya geçildi. Bodrum’dan Çanakkale’ye kadar olan bölgede, Ege Denizi kıyılarında görevli tüm Sahil Güvenlik ekiplerine acil ve önemli kodlu denetimleri sıklaştırma emri gönderildi. Atalay Filiz için en çok ihbarın geldiği Çeşme’de önlemlerini artıran Sahil Güvenlik ekipleri, bugüne kadar aralarında yat ve teknelerin de bulunduğu 300 deniz aracında arama yaptı. Yetkililer, aramaların gece gündüz sürdürüldüğünü açıkladı. (Yargınınnabzı)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenleyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.