İZBB çalışanlarından Gürhan Özata için ‘adaylık’ dilekçesi

İZBB çalışanlarından Gürhan Özata için ‘adaylık’ dilekçesi
  • 11 Aralık 2023 11:05

İzmir Büyükşehir Belediyesi (İZBB) Seferihisar Yerel Hizmetler Müdürü görevindeyken istifa ederek Seferihisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Gürhan Özata için dilekçe toplanması dikkat çekti.

Gürhan Özata adına kurulan “ACİL” adlı Whatsapp grubunda CHP Genel Merkezi’ne verilmek üzere çalışanlardan dilekçe yazmaları istendi. Toplanan dilekçeler Pazartesi günü CHP Genel Merkez’e gönderilecek.

Dilekçe örneğinde şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Genel Başkanım, Biz Seferihisarlılar olarak 2024 yerel seçimlerinde Mehmet Gürhan Özata’yı Seferihisar Belediye Başkanı adayı olarak görmek istiyoruz.

Ne kadar başarılı çalışkan olursa olsun eğer siz bizlere destek vermezseniz bunun olmayacağını biliyoruz.

Yeni bir Seferihisar inşa etmek ve Cumhuriyet Halk Partisi olarak burada en yüksek başarıyı sağlayacağımıza inandığımız adayla beraber yürümek istiyoruz.

Lütfen yeni bir Seferihisar için sizlerden Mehmet Gürhan Özata’ya destek istiyoruz.”

İZBB çalışanlarından Gürhan Özata için 'adaylık' dilekçesiİZBB çalışanlarından Gürhan Özata için 'adaylık' dilekçesiİZBB çalışanlarından Gürhan Özata için 'adaylık' dilekçesi

Bu haber ilgini çekebilir ->  Işıklar Mahallesi’nde değişim başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.