İyi Parti Konak binası değişti

İyi Parti Konak binası değişti
  • 4 Temmuz 2019 14:04

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında bulunan Konak İlçe binasını Fevzipaşa Bulvarı üzerindeki bir işhanına taşıyan İYİ Parti teşkilatı yeni bina açılışını coşkulu bir törenle gerçekleştirdi.  Açılışa İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Dr. Mesut Özarslan, yine GİK Üyesi Nihal Ağca’nın yanı sıra CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da katıldı.

 

İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar açılışta;

“İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılışı büyük bir coşku ile yapıldı. Açılışa Teşkilat Başkan Yardımcımız Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Mesut Özarslan, GİK Üyesi Nihal Ağca ve İl Başkan Yardımcılarımız, Tire Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran İlçe Başkanlarımız, Konak Belediye Başkan Yardımcısı Asker Güneş, CHP Konak İlçe Başkanı sayın Çağrı Gruşçu, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, gençlik kollarımız ve halkımız katılmıştır. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Konak binası değişti

Öte yandan Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran ve İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar yeni üyelere parti rozetlerini taktı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Duman’dan Ova’ya kapalı pazar yeri müjdesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.