İşte Yeni Görevi

İşte Yeni Görevi
  • 10 Mart 2016 12:15

Gizem Çetinkol – Gazete Ege/Geçtiğimiz Ramazan ayında iftar yemeği sonrası AK Parti Konak Gençlik Kolları üyelerinden olduğu iddia edilen I.K.’nın R.M.’ye tecavüz etmesi iddialarıyla gündeme gelmişti. R.M.’nin tecavüz iddiaları sonrası intihar girişimi ile ortaya çıkan olay, I.K.’nın karakolda ifade vermesi ve salıverilmesiyle kapanmıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı “partimizde kayıtlı böyle kişiler yok, orada toplanan tüm gençlerin partimize kayıtlı olma gibi bir durumu söz konusu değil. Oraya üye olmuştur gelmiştir, gitmiştir. Biz bu arkadaşların bizim sistemimizde var mıdır? Yok mudur? Ona bakarız. Ayrıca partimizde böyle bir ahlaksızlık yapan kim olursa olsun üstüne gider gerekeni yaparız” demişti.

Öte yandan olayın sonrası AK Parti Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Özcan istifa etmişti.

Genel seçimlerin ardından yenilenmeye giden AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda Gençlik Kolları İl Başkanı Nurettin Taşçı’nın görevden ayrılmasının ardından, uzun arayışlar sonunda Başkanlık koltuğuna Adil Yüksel geldi. Yüksel yeni yönetim kurulu ile çalışmalara başladı. Ancak Yönetim Kurulu üyelerinden bir isim dikkatlerden kaçmadı. Tecavüz iddiaları sonrası görevden istifa eden AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı Uğur Özcan, Gençlik Kolları İl Yönetimi Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak göreve geldi.

Uğur Özcan’ın İl Yönetimine seçilmesi ile ilgili konuştuğumuz AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, “Uğur’u tüm teşkilat tanıyor, yıllardır verdiği emekleri de biliniyor. Yaşanan olayla ilgili herhangi bir bağlantısı yoktur.  Ancak Konak İlçesin de yaşandığı için çıkartıp istifasını veriyor. Onluk herhangi bir durum söz konusu değildir. Konuyu sorgulayanları biliyorum ama herhangi bir sorun yok, sıkıntı değil. Kimlerin haber yaptırmaya çalıştığını da biliyorum” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dünya Dans Günü’nde Bornova’da 280 dansçı sahneye çıktı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.