İşte Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı!

İşte Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı!
  • 1 Şubat 2016 22:46

Gizem Çetinkol-Gazete Ege/CHP’de bir yandan Atatürk resmini odasından kaldıran kadın milletvekilinin aramalarını sürdüren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bir yandan da parti içi yenilikleri sürdürüyor.Yoğun kongre takvimi sonrası parti içi düzenlemelere devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı belli oldu. CHP Lideri, Veli Özdemir’i ‘başdanışman’ olarak görevlendirdi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dikkat çeken son hamlesi, 2010 yılından beri birlikte çalıştığı ve genel seçimler öncesi özel olarak İzmir’de ön seçim İşlerinden Sorumlu Koordinatör olarak da görevlendirdiği, CHP Genel Merkez Basın Danışmanı Veli Özdemir’i ‘Başdanışman’lık görevine terfi ettirmesi oldu.

İşte Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı!

Genel Başkan Kılıçdaroğlu tarafından imzalı görevlendirme yazısıyla tüm program ve dış gezi planlama koordinasyonundan sorumlu başdanışman olarak görevlendirilen, 33 yıllık gazeteci-yazar Özdemir’in yeni dönem için çok önemli projelere start vereceği ifade ediliyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.