İstanbul’da dolu yağışına karşı önlemler

İstanbul’da dolu yağışına  karşı önlemler
  • 8 Ekim 2020 08:17

 

İstanbul’da yapılan şiddetli yağış ve dolu uyarısı üzerine, vatandaşlar arabalarını korumak için köprü ve viyadük altlarına park ediyor, evlerinin önüne park edenler ise üzerlerini karton, battaniye gibi şeylerle kapladı.Şanslı olanlar kapalı otoparklarda yer bularak evlerine rahat bir şekilde giderken, yer bulamayanlar ise türlü çözümlerle araçlarını korumaya çalışıyor. Kimi evinin önüne park ettiği aracının üstünü battaniye, halı, kilim gibi şeylerle örterken kim de arabasını, oturduğu yere yakın köprü, üst geçit ve viyadük altlarına park ederek önlem almaya çalışıyor.

Şişli’de dolu yağışının zararından korumak bazı vatandaşlar minibüslerini köprünün altına park etti. Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde de bazı vatandaşlar otomobillerini viyadüğün altına park ederek dolu için önlem aldı.

Aracını evinin önüne park eden vatandaşlar araçlarını korumak için battaniye ve kartonlarla kapattı. Sokakta park halindeki araçların üzerinde birbirinden farklı halı, battaniye ve kartonların olması renkli görüntüler oluşturdu.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.