İstanbul Büyükçekmece’de eğitim uçağı düştü

İstanbul Büyükçekmece’de eğitim uçağı düştü
  • 22 Ekim 2020 12:01

 

İstanbul Büyükçekmece’de bir eğitim uçağı boş araziye düştü. Düşen uçağın pilotu enkazdan yaralı olarak çıkarıldı. İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, uçağın motor arızası nedeniyle düştüğü belirtildi.

Özel bir firmaya ait eğitim uçağının Büyükçekmece’de boş araziye düşmesi üzerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sgönderildi.

Burun kısmından toprağa gömülü haldeki uçak, ekipler tarafından halat yardımıyla çıkarıldı. Kazada yaralanan pilot da uçağın içinden çıkarıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
İstanbul Valiliği’nden kazayla ilgili yapılan açıklamada, “İstanbul Hezarfen Ahmet Çelebi Havaalanından bugün saat 10.56’da havalanan özel bir havayolu şirketine ait eğitim uçağı, alınan ilk bilgilere göre motor arızası nedeniyle inişe geçtiği sırada saat 11.05’te havalimanı yakınlarında düşmüştür. Uçağın pilotaj lisans öğrencisi (B.N), yaralı olarak kurtarılmıştır.” denildi.İstanbul Büyükçekmece'de eğitim uçağı düştü

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornovalılar 1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.