ISPARTA VE DENİZLİ’DE YANGIN

ISPARTA VE DENİZLİ’DE YANGIN
  • 2 Ağustos 2021 16:09

Muğla ve Antalya’daki yangınlarla mücadelenin devam ettiğini belirten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir yangın haberinin de Isparta’dan geldiğini açıkladı.

Sütçüler ilçesine bağlı Çandır köyü yakınlarında bulunan Yazılı Kanyon mevkiinde, öğle saatlerinde orman yangını başladı. Yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler, yangına müdahale ediyor.

Denizli’nin Buldan ilçesi Türlübey Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yangın söndürme çalışmalarına başladı.ISPARTA VE DENİZLİ'DE YANGIN

ADANA’DA YANGIN

Adana’ın Çukurova ile Karaisalı ilçeleri sınırındaki Küçükçınar Mahallesi’nde, saat 15.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Bakan Pakdemirli, Tunceli Hozat’taki yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Karabağlar Kent Konseyi Gençlik Çalıştayı’na katıldı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.