İşçilere Sağlık Taraması

İşçilere Sağlık Taraması
  • 27 Şubat 2016 11:15

Urla Belediyesi, iş verimliliğini arttırmak ve işçilerin sağlığını korumak için çalışanlarını sağlık taramasından geçirdi. İş sağlığı ve iş güvenliği için işçileri teker teker muayene eden sağlık ekipleri işçilerin sağlık kontrollerini gerçekleştirdi.

Urla Belediyesi Şantiye alanında gerçekleşen sağlık taramasında işçiler, kan testi, nefes testi, işitme testi ve röntgen muayenesinden geçirildi. Her sene periyodik olarak yapılacak taramalarla işçilere ait dosya oluşturularak sağlık takibi yapılacak. Urla Belediyesi, gerçekleştirilen çalışmayla personelin sorunlarını en aza indirgemeyi performansı ve hayat kalitesini artırmayı hedefliyor.

İşçilere Sağlık Taraması

Sağlık taramalarının belediye çalışmaları açısından önemli olduğunu vurgulayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar: “Personelimizin sağlıklı olması bizim önceliğimizdir. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için sağlık en önemli şarttır. Bu yüzden her sene emektar işçilerimize sağlık taramalarını yaptıracağız. Bunun bizzat takipçisi olacağım. Unutmayalım ki sağlıklı hizmet, sağlıklı bir yaşamdan geçer” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.