‘İndirilen Atatürk Fotoğrafı’ Tartışması Alevlendi

‘İndirilen Atatürk Fotoğrafı’ Tartışması Alevlendi
  • 26 Ocak 2016 10:06

Gazete Ege/CHP’de bir süredir devam eden ‘Atatürk fotoğrafını indiren CHP’li’ tartışması sürüyor.

CHP Eski Milletvekili Şahin Mengü, Atatürk fotoğrafını indirdiği iddia edilen isim için, “O kişi Zeynep Altıok’tur” demişti. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ve Kılıçdaroğlu’nun A takımı olan MYK’da kendine yer bulan CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok ise iddiaları mesnetsiz olarak nitelendirmiş, “Ben soyadıma layık olmak için geçmişime, kökenime ve duruşuma güvenirim” ifadelerini kullanmıştı.

“BUGÜN YAŞANANLAR AÇIKÇA MEYDAN OKUMA”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın sosyal medyadaki paylaşımları ise kafa karıştırdı. Özcan, “Atatürk ile sorunu olanın CHP Milletvekili olarak benimle de sorunu vardır…kim olursa olsun!!! Nedense içimden geldi bu gün… TBMM’deki odama bir Atatürk fotoğrafı daha asacağım… Benim kitabımda görmemezlikten gelmek yok. Artık bence sözün bittiği yerdeyiz… Nereye kadar susacağız… Bugün yaşananlar açıkça meydan okumadır… İnceldiği yerden kopar… Benim tabana karşı sorumluluğum var sadece”  ifadelerini kullandı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.