İmzalar toplanıyor

İmzalar toplanıyor
  • 6 Temmuz 2018 18:29

İzmir’de Muharrem İnce’nin genel başkanlık koltuğuna oturmasını isteyenler  harekete geçti. Kurultay isteyen delegeler, gelecek haftadan itibaren imza vermeye başlayacak.

CHP İzmir’de imza toplama işleminin gelecek hafta içerisinde başlaması bekleniyor. Genel başkan seçimli olağanüstü kurultay için 634 imza gerekiyor. Kurultay için çalışma başlatan partililer, ilk imzayı verdikleri andan itibaren 15 gün içerisinde 634 imzaya ulaşmak zorunda. İzmir’de değişimden yana olduklarını belirten partililerden CHP Bornova İlçe eski Başkanı Nevzat Kavalar, gelecek hafta içerisinde imza toplamaya başlayacaklarını söyledi. Son yapılan CHP İzmir İl Kongresi’nde 52 kurultay delegesi seçildi.

İzmir’de çalışmalara öncülük eden isimlerden olan Nevzat Kavalar, “Kurultay delegesi arkadaşlar ile görüşeceğiz, gerekirse çağıracağız. Eğer topluca imza vermemiz gerekirse öyle yapacağız ya da bulundukları yerde notere giderek imza verebilecekler. Daha sonra biz bu imzaları genel merkeze götürüp vereceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova’da ilk TİS kadrolu işçiler için imzalandı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.