İmzalar atılıyor

İmzalar atılıyor
  • 16 Temmuz 2018 12:40

CHP Merkez Yürütme Kurulu’ndan olağanüstü kurultay yönünde karar çıkmaması üzerine harekete geçen Muharrem İnce taraftarları bugün itibariyle imza toplama işlemini başlattı.

Olağanüstü kurultay toplanması için bir süre açıkladığı noter tasdikli imza toplama hareketini İnce’nin geçtiğimiz hafta bir televizyon programında yapacağı açıklama sonrasına bırakan Muharrem İnce’yi destekleyen  CHP Bornova İlçe eski Başkanı Nevzat Kavalar İzmir’deki 52 Kurultay delegesinden imza toplama hareketini tüm Türkiye ile aynı anda başlattı.  İzmir’de kurultay için 30 imza toplanması hedefleniyor.

İnce ne demişti?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Onursal Başkanlık teklifinde bulunan CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, yaptığı açıklamada, ‘Arkadaşlar başlayacaklar birkaç gün içerisinde. Başlayacaklar yakında. Ben öncülüğünü yapmayacağım. Ben delege olsaydım kurultay toplanması için imza verirdim. Arkadaşlar çalışma yapıyor. Ama ben ortalığa dökülüp de kurultay istemeyeceğim. Ama bir davet gelirse, yürü önümüzden derlerse yürümeye hazırım. Demezlerse ben önden yürüyeceğim demeyeceğim’ demişti

İzmirli muhalifler, daha önceki Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığı yönünde oy veren çok sayıda ilçe başkanı ve kurultay delegesinin de Kurultay toplanması yönünde hareket edeceğini gördüklerini kaydediyor.

Kurultay delegesi başkanlar

Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Şahin Fırat, , Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, Menemen İlçe Başkanı Kazım Hürol Taklak, Beydağ İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar, Gaziemir İlkçe Başkanı Kasım Özkan, Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan, Torbalı İlçe Başkanı Ramazan İsmail Uygur, Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki’den ‘Kırsal Mahalle’ çıkışı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.