İmplant Korkulacak Bir Tedavi Midir?

İmplant Korkulacak Bir Tedavi Midir?
  • 23 Ekim 2019 19:35

Diş kaybı yaşayan her hastanın en merak ettiği sorulardan birisidir. Kısa bir süredir hayatımızda olan implant tedavisi yeni teknolojinin ve insan bilgisinin eserlerinden bir tanesidir. En iyi ekipmanlarla ve en iyi doktorlarla yapılması gereken bu operasyon, diğer tedavilere göre biraz pahalı olabilir. Fakat bunun nedeni işlemin kalitesi ve uzun ömürlü olmasıdır. Kaplama ve köprü gibi uygulamalar ilerleyen zamanlarda hastaya yeniden operasyon ihtiyacı doğurabileceği için Türkiye’de implant tedavisi daha çok tercih edilmektedir. Kaliteli bir hastanede iyi şartlar altında ameliyat olacaksanız, oldukça güvenli ve yüz güldüren bir işlemdir.

İmplant tedavisi titanyum vida ile çene kemiğine yuva açılarak yerleştirilen bir uygulamadır. Bu vida birkaç ay çenede kalarak kaynadıktan sonra asıl yapay diş sonra eklenmektedir. Yapay diş olarak tanımlasak da aslında kendi dişlerinizle benzerdir. Çünkü uygulama yapılmadan önce tomografi veya röntgen ile çene yapınızın üç boyutlu bir görüntüsü çıkarılır. Bu modellemeye göre örnek bir protez yapılarak hastaya sunulur. Eğer memnun kalınırsa, sürece başlanabilir. Uzun yıllar dişsiz kaldıysanız ve bu alanlar genişse o bölgede kemik erimesi yaşanabileceğinden implant tedavisi için fazla geç kalmamanızı öneriyoruz. Ayrıca gecikme diş eti çekilmesine de sebebiyet verebilir.

İmplant Korkulacak Bir Tedavi Midir?

Estetik Bir Gülüş ve Gülen Gözler

 

İmplant tedavisi ile birçok insan özgüven sahibi olmakta ve artık gülüşlerini saklamak zorunda kalmamaktadır. Gelişigüzel protezler, damaklar kullanarak konuşma bozukluğuyla kendinizi ifade etmekte zorlanmak yerine implant sayesinde konforlu konuşmanın keyfine varabilirsiniz. Mükemmel diş kökü olan bu titanyum malzeme, kendi dişleriniz gibi çenenize tutunur ve asla düşmez. Gülüşünüzden kaynaklı eski psikolojik sorunlarınızı atlatarak, hayata daha motive devam edebilirsiniz. Çenenize kuvvetle tutunan implant tedavisi ile yemeklerinizi çiğnerken rahat edebileceksiniz.

Eskiden uğraştığınız gibi dakikalarca çiğneme yapmadan yemek zevkinizi artırabileceksiniz. Yüzde 99’a varan oranla başarı sağlayan bu vida, gerekenlere dikkat ettiğiniz takdir de ömür boyu en yakın yardımcınız olacaktır. Sigara, alkolden kaçınarak ve yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalayarak, kaliteyi her zaman koruyabilirsiniz. Yeterli kemik yoğunluğuna ve sağlam diş etlerine sahip olan herkes için Türkiye implant fiyatları yapılabilmektedir. Tedavi her bireye özel kişiselleştirilmiş bir süreçle başlayacağı için en iyi tavsiyeleri bir hekimden alabilirsiniz. Her insanın doğal bir diş rengi vardır. İmplant için protez hazırlanırken bu da göz önünde bulundurulur. Bu sayede yapay dişiniz diğer dişlerinizle uyum içinde durabilir.

İmplant Korkulacak Bir Tedavi Midir?

Garantili ve Kaliteli Bir Seçim

 

İmplant tedavisi günümüzde diş estetiği için tercih edilen en garanti ve kaliteli seçimlerden biri olacaktır. Geriye dönüş keşke dememek için uygulama yapmayı denemelisiniz. İlk başta fiyatlar gözünüzü korkutsa da uzun vadede daha karlı çıkabileceksiniz. Çene bozukluklarını, konuşma güçlüklerini düzeltebilen bu operasyon ile diş eti çekilmesine de karşı koyabilirsiniz. Radyasyon tedavisi, diyabet, yüksek tansiyon ve diğer kalıcı hastalıkları bulunan insanlar tedavi için bir doktora başvurmalıdır. Zirkonyum Diş İzmir titanyum bir çeşit metal olduğu için ağızda metal tadı bırakma gibi endişeler yaratsa da bu gerçekleşmemektedir. Ayrıca güçlü ve sağlam yapısıyla yiyeceklerden ve içeceklerden etkilenmez. Lokal anesteziyle yapılan cerrahi işlem ise operasyonu en acısız şekilde bitirmenizi sağlayacaktır. Bazı durumlarda diş çekildikten hemen sonra da implant tedavisi yapılabilmektedir. Eğer daha sonra yerleştirme yapılacaksa diş çekiminden sonra geçici protezleri tercih edebilirsiniz. İmplantların genel olarak tek dezavantajı maliyetidir. Bunun üstesinden gelinebilirse daha başarılı bir işlem görebilirsiniz. Detaylı bilgi, fiyatlar, öneriler ve sorular için bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

İmplant Korkulacak Bir Tedavi Midir?

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.