İlk Tebrik Başkan Gümrükçü’den

İlk Tebrik Başkan Gümrükçü’den
  • 6 Mart 2023 22:39

Günlerdir beklenen Millet İttifakının ortak adayı bugün gerçekleşen toplantı sonrası ilan edildi. Ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezine bu sefer, Cumhurbaşkanı adayı olarak döndü.

Millet İttifakının ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu CHP Genel Merkez’inde binlerce partili ve vatandaşlar slogan atarak karşıladı.

İlk Tebrik Başkan Gümrükçü'den

Partili ve vatandaşların yanı sıra CHP’li Belediye Başkanları da Genel Merkez de Kılıçdaroğlu’nu bekliyordu. 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Genel Merkez de ilk tebrik edenler arasında Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü oldu.

İlk Tebrik Başkan Gümrükçü'den

Öğlen saatlerinde DİSK Genel İş 8 Nolu Şube ile görüşmelerini yaparak belediye işçilerinin maaşında iyileştirme yapan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir’deki işlerinin ardından CHP Genel Merkez’inde, Millet İttifakı ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yer aldı.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  ADD’ye tam destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.