İlk ders zilini Bakan Selçuk çaldı, Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı!

İlk ders zilini Bakan Selçuk çaldı, Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı!
  • 31 Ağustos 2020 11:30

 

Milli Eğitim Bakanlığınca , yeni eğitim öğretim dönemi TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlatıldı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün ilk ders zilini çalarak, “Uzaktan eğitimi ayın 18’ine kadar sürdüreceğiz. 21 Eylül için gerekli işlemler sürüyor.” açııklamasını yaptı.

Kovid-19 salgını nedeniyle uzaktan yürütülecek yeni eğitim öğretim döneminde ilk ders, sabah 09.00’da okullarda İstiklal Marşı okunması ve ders zilinin çalınmasıyla başladı.

İLK DERS ZİLİNİ BAKAN SELÇUK ÇALDI
2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılışında Ankara Muazzez Karaçay İlkokulu öğretmenleriyle saygı duruşunda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstiklal Marşı’nı okudu ve ilk ders zilini çaldı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yeni eğitim ve öğretim yılıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Çocuklarımız için okul yöneticilerimizle öğretmenlerimizle hazırız. TRT EBA televizyonunda ders programlarımız hazır. Uzaktan eğitimi ayın 18’ine kadar sürdüreceğiz. 21 Eylül için gerekli işlemler sürüyor. Canlı sınıflarımız var. Canlı sınıflarımızın EBA platformunda yapılması mümkün. Bütün öğretmenlerimizin öğrencilerimizin neyi nasıl yapacağıyla ilgili bütün kurallar, ders çizelgeleri ortaya konulmuş vaziyette. Erişimi güç olan çocuklarımız için de hazırlarımız sürüyor. Bunlardan biri 5 binin üzerindeki EBA destek çalışmamız. Tüm hızımızla çalışmamız başladı. Evlerimizdeki şimdilik çalışma köşelerimizin hazırlanması. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum.

İlk ders zilini Bakan Selçuk çaldı, Yeni eğitim ve öğretim yılı başladı!

Bu haber ilgini çekebilir ->  BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI DR. TANJU ÇELİK “ORMAN BENİM” ETKİNLİĞİNE KATILDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.