İlçe Başkanlarının İl Başkanlığı Mesaisi

İlçe Başkanlarının İl Başkanlığı Mesaisi
  • 14 Aralık 2015 15:34

CHP’de Pazar günü gerçekleşecek olan il başkanlığı için kulislerde birçok isim sarf edilirken ilçe başkanları, adı geçen isimleri istişare etmek için toplanıyor.

Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız önderliğinde toplanacak olan ilçe başkanları, il başkanı adayları için örgüt görüşünü belirtecekler.

Karabağlar Belediyesi’ne ait Uğur Mumcu Tesislerinde gerçekleşecek toplantı için Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya, Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala, Kınık İsmail Yılmaz, Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Karaburun Bülent Çumçum, Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, Urla İlçe Başkanı Ahmet Bahri Yalaz, Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve Bayındır İlçe Sekreteri Ümit Ambarcıgeldi.

“KARAR ALMAYACAĞIZ”

Ev sahibi olan Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, “İlçe başkanı arkadaşlarımızla İzmir kalesini daha çok güçlendirmek için sinerji yaratmak istiyoruz. Sevgi, hoşgörü temelinde bütün ilçelerde yeni seçilen arkadaşlarımızla ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla uyum içinde çalışacağız. Bizler burada arkadaşlarımızla tanıştıktan sonra kendi örgütümüzle görüşeceğiz. Herhangi bir karar alma olmayacak. Tanışmak için ve fikir alışverişi için buradayız. Bir isim görüşmek için burada değiliz. Burada herhangi bir oluşum içinde değiliz. Kimsenin misyonu yoktur. Ev sahibi olarak 30 ilçe başkanımı aradım. İl Başkanı Bedri Serter’i bilgilendirdim. Adaylığı söz konusu olduğu için toplantıya davet etmedim” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.