Hizmet ve projelere ödül ve plaketli teşekkür  

Hizmet ve projelere ödül ve plaketli teşekkür  
  • 4 Kasım 2016 08:30

Bornova Belediyesi’nin insan odaklı hizmet ve projeleri, sivil toplum kuruluşlarının takdirini kazanıyor. Bornova’da bulunan Alevi Dernekleri ve temsilcileri Başkan Atila’yı ziyeret ederek alevi derneklerine verdikleri destek için teşekkür etti. Gençlik hakları ve sorunları üzerine çalışmalar yapan Pi Gençlik Derneği de Başkan Atila’ya gençlere yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Bugüne kadar pek çok sivil toplum kuruluşu hizmetlerden duydukları memnuniyeti verdikleri teşekkür plaketi ve ödüllerle ifade etti.

Mahallelere yapılan çalışmalar için Bornova Muhtarlar Derneği, sanayi sitelerinin sorunlarının çözülmesine için verdiği destek için site yönetimleri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür plaketi verdi. Spora yaptığı yatırımlar nedeniyle Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin onur belgesi verdiği, Alevi derneklerinin çiçek vererek teşekkür ettiği Başkan Atila, sosyal belediyecilik alanında yapılan örnek çalışmalar için de SODEM Yerel Yönetim Ödüleri’ne layık görüldü. Sanatı Bornova sokaklarına taşıyan projelerle ödül alan Bornova Belediyesi, Tiyatro alanında yaptığı başarılı çalışmalarla da Direklerarası Tiyatro Seyircileri ödülünü kazandı. Ege Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Kristal Yaka İş Ödülleri’nde onur ödülüne layık görülen Başkan Olgun Atila’ya son olarak ise gençlere yönelik çalışmaları Pi Gençlik Derneği tarafından teşekkür plaketi verildi.

Alevi Derneklerinden Başkan Atila’ya teşekkür

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’da faaliyet gösteren Alevi derneklerinin temsilcilerini makımında ağırladı. Ziyarete,  Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Bornova Şubesi, Pınarbaşı Alevi Kültür Derneği, Sivas İmranlılar Derneği, Çorum Eşençay Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Altındağ Tahtacılar Derneği, Sivas Divriğililer Derneği, Gökdere Kültür ve Dayanışma Derneği temsilcileri ile Atatürk Mahallesi Cemevi Mütevelli Heyeti katıldı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, dernek temsilcileri Başkan Atila’ya alevi derneklerine verdiği destek için teşekkür etti.

Gençler için çalışmalara Pi Gençlik Derneği’nden teşekkür  

Başta dezavantajlı durumdaki gençler olmak üzere gençlik hakları ve sorunları üzerine çalışmalar yapan Pi Gençlik Derneği’nin AB Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı desteği ile yürüttüğü Genç Bak-İş Projesi’nin İzmir’de gerçekleştirtiği toplantıya katılan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya gençler için yürüttüğü çalışmalar nedeniyle plaket verildi. 81 ilden gelen Gençlik Meclisi ve Gençlik Örgütlerinin temsilcilerinin katıldığı toplantıda Bornova Belediyesi’nin gençler için bir çok proje ürettiğini ifade eden Başkan Atila, Gençlik Merkezi, Dost Kart ve Gençlik Meclisi gibi uygulamaları anlattı.

Başkan Atila’ya onur ödülü 

Bornova Belediyesi’nin yaşam stadartlarını yükseltmek için yaptığı çalışmalara bir ödül de üniversiteli gençlerden geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ege Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kristal Yaka İş Ödülleri’nde onur ödülüne layık görüldü. Düzenlenen törende ödülünü alan Atila, gençlere seslenerek; “Önemli olan sadece genç olmak değil, genç bakışa sahip olabilmektir. Bildiğiniz yoldan hiç şaşmayın ve ideallerinizden kesinlikle vazgeçmeyin. Bu ülkeyi daha ileriye taşıyacak sizlersiniz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te Şehitler Unutulmadı

Bornova’ya hizmet yolunda ödül 

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM )Yerel Yönetim Ödüleri’nde Bornova Belediyesi’nin  “Borbel E-Kent Bilgi Sistemi Projesi” ödüle layık görüldü. Başkan Olgun Atila, hizmet yolundaki projelere verilen ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.

Bornova’nın adı Tokat-Yazıcık’ta

Bornova Belediyesi’nin geçen yıl kardeş belediye anlaşması imzaladığı Tokat’ın Yazıcık Belediyesi, ilçenin merkez caddesine “İzmir Bornova” adını verdi. Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu yaptıkları yardımlardan dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya ilçelerinin kalkınmasında verdikleri önemli desteklerden dolayı plaket vererek teşekkür etti.

Tiyatro’da da Bornova farkı 

 Türkiye genelinde tiyatroların değerlendirildiği Direklerarası Seyirci Ödülleri Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen törende sahiplerine verildi. Tiyatroya ve sanata katkıları nedeniyle Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya jüri özel ödülünün verildiği gecede Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu da Kral Lear isimli oyunla canlandırma dalında ödül aldı.

Ortak akıl buluşması        

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, yapılan faaliyet ve projeleri değerlendirmek üzere mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların görüş ve önerilerini de açıkladığı toplantı sonunda Başkan Atila’ya hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

İzmir’de sporun yeni adresi: Bornova  

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şubesi, başta Doğanlar’daki Bornova Stadı olmak üzere spora yaptığı yatırımlar nedeniyle Başkan Atila’ya onur belgesi verdi. Atila, belgesini Şube Başkanı Şaban Acarbay’ın elinden aldı.Türkiye’nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvası Karar Ver Cup Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.  Atatürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın sonunda verdiği destek nedeniyle Bornova Becker Spor Kulübü Başkanı Volkan Kebir, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Bornova’ya hizmete plaketli teşekkür 

 Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Işıkkent’te faaliyet gösteren Dökümcüler Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile düzenlenen toplantıda biraraya geldi. İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, esnafa yönelik hizmetleri nedeniyle Başkan Atila’ya,  teşekkür plaketi verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.