“Hiçbir il başkanı adayı ile ilgimiz yoktur”

“Hiçbir il başkanı adayı ile ilgimiz yoktur”
  • 30 Aralık 2017 11:47

Buca Belediye Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Deniz Yücel’in adaylık açıklamasından sonra CHP Buca Örgütü, il kongresinde kimi destekleyecek sorusunun cevabı CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ’dan geldi. Akdağ, “Hiçbir il başkanı adayı ile ilgimiz yoktur” dedi.

CHP İl Kongresine sayılı günler kala ilk resmi adaylık açıklaması Buca Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Deniz Yücel’den gelmişti. Yücel’in adaylık açıklamasında sonra, Aziz Kocaoğlu’nun toplantısına tepki olarak katılmayan Akdağ’dan yanıt gecikmedi. Aynı zamanda İlçe Başkanları Komisyonu üyesi olan Akdağ, sosyal medya hesabından, “Bugüne kadar resmi adaylık açıklaması yapan hiçbir il başkanı adayı ile ilgimiz yoktur” mesajını yayınladı.
Akdağ’ın yayınladığı mesaj şu şekilde: “Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçesi İl Delegeleri ile yapmış olduğumuz toplantıda, il başkanlığı ile ilgili süreci takip etmek ve çıkacak il başkanları adayları ile ilgili gerekli görüşmeleri yapma yetkisi tekrar tarafıma verilmiştir. Bugüne kadar resmi Adaylık açıklaması yapan hiçbir il başkanı adayı ile ilgimiz yoktur. Süreç sonunda Buca Delegasyonunun ortak kararı kamuoyuna yalnızca tarafımdan açıklanacaktır. Saygılarımla Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ”

“Hiçbir il başkanı adayı ile ilgimiz yoktur”

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası için plan değişikliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.