“Herkese her yerde ilk yardım”

“Herkese her yerde ilk yardım”
  • 30 Haziran 2016 08:06

İlk yardım eğitimi günlük yaşantının her alanında ihtiyaç duyulan ve hayat kurtaran bilgileri kapsıyor. Özellikle farklı risk gruplarında çalışan bireyler için alınacak ilk yardım eğitimleri, çok daha fazla hayati önem taşıyor. İş yeri güvenliği çalışmaları kapsamında kurslar veriliyor ve farklı sahalarda çalışan personelin bu alanda daha bilinçli olmaları sağlanıyor. Bu eğitimlerin uzman kadrolar tarafından verilmesi, ilk müdahalenin başarısında büyük önem taşıyor.

Bu ilk yarım eğitimlerinin yanı sıra, ilk yardım yapılırken kullanılan ürünlerin verimliliği ve kullanımı kolay olması olaylara müdaheleyi hızlandırarak hayat kurtarıcı olabiliyor.

Büyük kazaların yanı sıra günlük hayatta ev kazaları ve iş kazaları da ciddi sonuçlara neden olmakta, öte yandan spor faaliyetlerinde de yaşanan ufak kazalar bireylere zor anlar yaşatmakta. Bu faaliyetler esnasında yaşanan kazalara müdahale için Dr.Plus’ın piyasaya sürdüğü mini kitler birçok alanda kişilere kolaylık sağlamakta.

"Herkese her yerde ilk yardım"

Minikit İlk yardım ve Bakım Kit’leri Mini ve Maksi serileri ile Amerika, İngiltere, Hollanda ile 8 ülkede kendini kanıtlamış ve bireylerin yardımına koşmaktadır.

Kendi içinde de 24 branşa ayrılan kitler ev, okul, yürüyüş, ofis, araba, kamp ve yolculuk’tan tatile kadar hayatın her alanında yanımızda bulundurabileceğimiz ebatlarda yer almaktadır. Bu mini kitleri birçok internet sitesinde temin edebileceğimiz gibi http://www.drplus.com.tr/ ‘den de ürünleri inceleme fırsatı sağlamakta.

“HERKESE HER YERDE İLK YARDIM”

Herkese her yerde ilk yardım sloganıyla yola çıktıklarını belirten Ticaret Müdürü Özdal Bingöl, “ 2008  Yılında  Sağlık sektörüne yönelik  görsel mağazacılık, teşhir tanzim , Ürün ambalaj tasarım çözümleri ve üretim amacı ile kurulan şirketimiz İş geliştirme danışmanlığı yaparak başladığı serüvenine ‘herkese her yerde Sağlık ve İlk yardım’ Sloganı ile Yenilikçi değişim yaratma ve toplumsal fayda yaratma isteği ile 2013 Yılında İş geliştirme Danışmanlığını bırakarak elde ettiğimiz deneyimler ve birikimler sonucunda strateji değişikliğine karar verdik. Kendi markalarımızı yaratarak elde ettiğimiz 40 adet patentli ürün sayısı ile 5 Ayrı marka ile 70 farklı ürün ile sektörde çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Sağlığın esas olduğunun bilincinde bir firmayız. Güzel bir ekiple çalışıyoruz ve önceliğimiz insanların hayat standardını yükselterek ihtiyaç duydukları her an yanlarında olarak kolaylık sağlamak” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cemil Tugay’dan İZDOĞA’ya kritik atama
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.