Her Hafta Ayrı Macera

Her Hafta Ayrı Macera
  • 15 Şubat 2016 09:02

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde Dağcılık ve Doğa Sporları kolu doğaseverleri yürüyüşe davet ediyor. Her hafta ayrı bir maceraya atılan doğaseverler şimdiden 70 kilometreyi geride bıraktı.

Doğaseverler 3 Ocak’ta ilk olarak Çatalca Göleti – Balaban Göleti ve Yeniköy’e yürüdü.  10 Ocak’ta Küçük Parsa ve Dede Dağı rotasında ilerleyen gezginler geçtiğimiz günlerde Tınazlı Balçova ardından da Armutlu – Yukarı Kızılca, Spil Alanı-Ansızca’da harika bir gün geçirdi.

Her Hafta Ayrı Macera

REHBER EŞLİĞİNDE YÜRÜYÜŞ

Rehberler sorumluluğunda yapılacak yürüyüşler her türlü hava koşullarında aksatılmadan yapılıyor. Doğaseverler yürüyüşlerde yanlarına sırt çantası, yedek giysi, yağmurluk ile yeterli yiyecek ve en az 1 litre su alarak yola çıkıyorlar. Ormanda ateş yakmayan ve sigara içmeyen yürüyüşçüler doğayı kirletecek hiçbir maddeyi de arkalarında bırakmıyor.

HER HAFTA BİR YERE

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Dağcılık ve Doğa Sporları, her hafta İzmir ve çevresinin doğal güzelliklerini yakından tanımak ve spor yaparak güzel vakit geçirmek isteyenleri bekliyor. Ocak ayında başlayan yürüyüş turları mayıs ayına kadar sürecek.

Her Hafta Ayrı Macera

ŞUBAT VE MART AYININ PROGRAMI

Şubat ve Mart ayının programı ise şöyle: 21 Şubat Dereköy – Yukarı Kızılca, 28 Şubat Kaynaklar Kavaklıdere,  6 Mart Taşduvar -Yangın Göleti, 13 Mart Efem Çukuru – Eski Orhanlı, 20 Mart Turgutlu – Çıkrıkçı, 27 Mart Kayadibi – Kurudere – Yoğurtcu Kalesi. Yürüyüşlerle ilgili 371 23 00 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay;  Çocukların çocukluğunu yaşayabilmesi için daha çok çalışacağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.