Helil Kınay’dan Pazar esnafına sıcak çorba jesti

Helil Kınay’dan Pazar esnafına sıcak çorba jesti
  • 10 Mart 2024 18:17

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, sabah erken saatte Yunus Emre Pazaryeri’nde Pazar esnafına sıcak çorba dağıttı.

 

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, güne sabah erken saatlerde Yunus Emre Pazaryeri’nde Pazar esnafına sıcak çorba dağıtarak başladı. Dağıtılan çorba için teşekkür eden pazar esnafıyla bir araya gelen Kınay, vatandaşların sorunlarını dinledi. Sonrasında Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Yunus Emre Karakol Amirliği çalışanlarıyla bir araya gelen Kınay, onlarla sohbet etti.

 

Karabağlar’ı ailem olarak görüyorum

Pazaryeri ziyaretinin ardından Bozyaka’da mahalle buluşmasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen Kınay, vatandaşlarla kahvaltı etti. Kınay “Hepimizin rahat bir nefes almaya ihtiyacı var. Ne yazık ki ülkede ne yaşıyorsak, evlerimizde de aynısını yaşıyoruz.  Her gün cebimizdekinin biraz daha azaldığı, soframıza yetiştiremediğimiz, ihtiyaçların çoğaldığı, dertlerin çoğaldığı günlerin içerisinde biraz da huzurumuzu, mutluluğumuzu korumaya çalışıyoruz. Ben de Karabağlar’ı ailem olarak görüyorum. Her birinizin çocuğunu kendi çocuğum olarak gördüğüm, her birinizin gencini, yaşlısını, kardeşini, annesini, babasını, kendi ailemden bir parça olarak gördüğüm bir Karabağlar ailemiz var bizim” dedi.

Helil Kınay’dan Pazar esnafına sıcak çorba jesti

Sanayi gelişirse istihdam sorunu çözülür

Kahvaltı sonrasında Karabağlar Sanayi’de mobilyacı esnafını ziyaret eden Kınay, sektörün sorunlarını ve çözümlerini konuştu. Sanayideki sorunların çözülmesiyle yaşanan istihdam sorununun da büyük ölçüde çözülebileceğini belirten Kınay, sanayi için bir komisyon kurulacağını ve belediyenin yetkisiyle değil, desteği alınarak uluslararası fuarların önünün açılması için projeler yürütüleceğini ifade etti.

 

Sanayi ziyaretinin ardından Yıldız Kenter Kültür Merkezi’nde Toprak Sahne Tiyatrosu tarafından sahnelenen İzmir ClownSirki’ni ziyaret eden Kınay, çocuklar ve çocukların aileleriyle sohbet ederek, çocukların daha çok eğlenebileceği bir Karabağlar için çalışacaklarını belirtti.

 

Kadınların sesini ve gücünü büyütmek zorundayız

Çocuklarla buluşmasının ardından TBMM Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve vatandaşlarla bir araya gelen Kınay, Karabağlar için dayanışma mesajlarını paylaştı. Karabağlar’daki mücadeleyi büyüteceğini belirten Kınay, “Atatürk’ün Türkiye’sinde, Türkiye Cumhuriyeti’nde kadının seçme ve seçilme hakkıyla önünü açan, kadını büyüten, kadını yücelten, cumhuriyeti gençlere ve kadınlara emanet eden Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılında bizler kadınların da sesini ve gücünü büyütmek zorundayız. Bize yol gösteren, o koltuklar için yeni kadınlara yer açan tüm kadınların da elini tutup, sesini büyütmek zorundayız. Dün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ydü. Biz bunu bir güne sığdırmıyoruz. Her gün emeğimizi, hakkımızı, kadınların gücünü büyüteceği bir anlayışla burada, Karabağlar’ın her bir yerinde eli olan, emeği olan, sözü olan kadınlarımızın gününü Karabağlar’ın her bir sokağında emeğin ve sözümüzün daha da büyüyeceğine olan inancımızla bir kez daha kutlamak istiyorum. Biz haklarımızla, emeğimizle, yaşamımızla, birlikte daha güzel günlerimizi, birlikte oluşturacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  ESHOT’a kalite tescili

 

Denizlili hemşerilerimiz Denizli’de de İzmir’de de Atatürk’üne, vatanına sahip çıkar

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, “Helil başkanım Karabağlar’da yaşayan Denizlili seçmenimiz çok dedi. Denizlililer vatanına, toprağına sahip çıkar. Denizlili hemşerilerimiz Denizli’de de İzmir’de de Atatürk’üne, vatanına sahip çıkar dedim. Ben buraya hem ülkemizin içinde bulunduğu durumu hem de hepimizin yaşadıklarını sizlerle paylaşmak için geldim. 31 Mart seçimisadece bir belediye başkanı seçimi değil. Halkın gücünün ötekileştirilen yandaş olmayanın nasıl eksik kaldığını, nasıl o eksik kalan, öteki kalan, ezilen emeklinin, emekçinin, kadının, işsizin sesinin güçlü olduğunun da ortaya çıkacağının bir seçim olacağını düşünüyorum” dedi.

 

Gülizar Biçer Karaca ile buluşmasının ardından Başkan Adayı Kınay, Bahçelievler Mahallesi’de yeni seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Büyük bir coşkuyla yapılan açılışta Kınay, ilçe örgütüyle bir araya gelerek seçim sürecine ilişkin mesajlar verdi. Sonrasında Yurtoğlu Pazaryeri’nde vatandaşlar ve Pazar esnafıyla bir araya gelen Kınay, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

 

Kadınlarla sohbet etti

Pazaryeri ziyaretinin ardından Yunus Emre Mahallesi’nde ev ziyaretine giden Kınay, kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti. Karabağlar’da kadınlar, çocuklar, gençler ve yaşlılar için yürütülecek projeler hakkında bilgi veren Kınay, seçimden sonra hızla çalışmaya başlayacaklarını ifade etti.

Kadın meclisi, çocuk meclisi, gençlik meclisi gibi komisyonlar kurulacağını belirten Kınay, bu komisyonların tıpkı gölge kabine gibi çalışacaklarını belirterek, aylık yapılacak toplantılarla mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunları öğrenerek bunları çözmek için çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.