HAYDİ ÇİĞLİ, FENER ALAYI VE OGUN SANLISOY KONSERİNE!

HAYDİ ÇİĞLİ, FENER ALAYI VE OGUN SANLISOY KONSERİNE!
  • 17 Mayıs 2019 18:45

Çiğli Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını da içinde alan “İlk Kurşundan İlk Adıma 100. Yıl”ı etkinlikleri coşkuyla devam ediyor. Çiğlili vatandaşlar etkinliklerin dördüncü günü olan 18 Mayıs Cumartesi günü meşaleler eşliğinde düzenlenecek fener alayı ve rock müziği sanatçısı Ogün Sanlısoy’un konseriyle coşacak.

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen “İlk Kurşundan İlk Adıma 100. Yıl” etkinlikleriyle Milli Mücadelenin 100. yılı kutlanıyor. Etkinliklerin dördüncü gününde geniş katılımla yapılacak fener alayı yürüyüşü Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 1919 yılına gönderme yaparak saat 19.19’da başlayacak. Ataşehir Mahallesinde bulunan Çiğli Belediyesi Akvaryum Kafe önünden başlayacak fener alayı yürüyüşüne Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, başta gençler olmak üzere Çiğli halkıyla birlikte yürüyecek. Bando eşliğinde yapılacak yürüyüş İsmail Rahmi Karadavut İlkokulu önündeki konser alanında sona erecek.HAYDİ ÇİĞLİ, FENER ALAYI VE OGUN SANLISOY KONSERİNE!

ROCK MÜZİĞİNİN DEV İSMİ OGÜN SANLISOY GENÇLERLE BULUŞUYOR

Yürüyüşün ardından gençlerin büyük beğeniyle takip ettikleri rock müziğinin önemli isimlerinden Ogün Sanlısoy saat 21.00’de sahne alacak. Solo ve düet çalışmalarıyla dikkat çeken Ogün Sanlısoy, gençlere unutulmaz bir müzik ziyafeti verecek.

“BU COŞKU BİZİM”

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, başta gençler olmak üzere Çiğli halkını Milli Mücadelenin 100. yılında yapılacak etkinliklere katılmaya davet etti. 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.19’da başlayacak fener alayı yürüyüşü ve Ogün Sanlısoy konseriyle unutulmaz bir gece yaşatmak istediklerini belirten Başkan Gümrükçü, “Bu yıl Milli Mücadelenin 100. yılı olması nedeniyle daha büyük bir coşku yaşıyoruz. Çiğlimiz 5 gün süren dolu bir içerikle hem Cumhuriyete hem de Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkıyor.  Başta Çiğli olmak üzere tüm İzmir halkını fener alayı yürüyüşümüze ve Ogün Sanlısoy konserine bekliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Kınay;  Çocukların çocukluğunu yaşayabilmesi için daha çok çalışacağız
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.