Hayatının ilk çiçeğini Piriştina’dan aldı

Hayatının ilk çiçeğini Piriştina’dan aldı
  • 9 Mart 2016 08:30

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ve Buca Kent Konseyi üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Buca Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan tekstil fabrikalarını gezip, üretim yapan kadınların ‘Kadınlar Günü’nü tek tek kutlayıp, karanfil verdi. Atatürk Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği Kadınlar Günü Şenliği’ne de katılan Başkan Piriştina, kadının gücünü hayata ve üretime katmak için mücadele verdiklerini söylerken, kadınlara “Sizlere yönelik yatırımlarımıza sahip çıkın” çağrısında da bulundu. Şenlikteki kadınları tek tek kutlayan Başkan Piriştina, alanda bulunan kadınlardan birinin hayatında unutamayacağı bir iz de bıraktı. 73 yaşındaki Kıymet Gümüş hayatında ilk çiçeği Başkan Piriştina’dan aldığını söyledi.

Hayatının ilk çiçeğini Piriştina’dan aldı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde ilçede kadına dair düzenlenen tüm etkinliklere katılmaya çalışan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca Kent Konseyi üyeleri ile birlikte Buca Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan tekstil fabrikalarını gezip, emekçi kadınların kadınlar gününü kutladı. Tekstil çalışanı kadınları tek tek kutlayıp, karanfiller veren Başkan Piriştina, erkek çalışanları da unutmadı.

Hayatının ilk çiçeğini Piriştina’dan aldı

‘Mücadelemize ve yatırımlarımıza sahip çıkın’

Atatürk Mahallesi Muhtarlığı’nın 8 Mart dünya Emekçi Kadınlar Günü Şenliği’ne de katılan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede yıllardır unutulmuş durumda olan kadınlar için yatırımlar yaptıklarını, bunları geliştirmek için yine kadınlara ihtiyaçları olduğunu söyledi. Başkan Piriştina, “Kadınlara yönelik geçmişten gelen açıkları ve ayrımları kapatmak için mücadelemize destek verin” diye çağrıda bulundu.

Kadınlarla birlikte Buca Belediyesi Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisini izleyen Başkan Piriştina, 73 yaşındaki Kıymet Gümüş’ün hayatında bir ilke de imza attı. Alanda bulunan kadınlara çiçek dağıtan Başkan Piriştina’nın çiçek verdiği Kıymet Gümüş hayatında hiç çiçek almadığını, bu duyguyu ilk kez Başkan Piriştina’nın elinden yaşadığını söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bornova Belediyesi 500 bin fide dağıtıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.