Havalar Isınıyor!

Havalar Isınıyor!
  • 22 Şubat 2016 10:30

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre, hava sıcaklıklarının yurdun batı bölgelerinde 3 ile 5 derece artacağı belirtildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun iç ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi ile Sivas ve Kayseri çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Tokat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş ve Hakkari çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının batı kesimlerde 3 ile 5 derece artacağı belirtiliyor. Rüzgarın, genellikle kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güneydoğudan hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyıları ile Batı ve Orta Akdeniz’de yer yer kuvvetli olarak (40-70 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 11
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 13
İzmir: Az bulutlu 18
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı 20
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 20
Samsun: Parçalı, çok bulutlu, sabah ilk saatlerde sağanak yağmurlu 11
Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağmurlu 9
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 4
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 14

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.