Güzelbahçe’ye 2. “Demokrasi Evi”

Güzelbahçe’ye 2. “Demokrasi Evi”
  • 20 Mart 2017 10:26

CHP Güzelbahçe’de ikinci ‘Demokrasi evi’ni Yelki’de açtı. 

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasaya Hayır çalışmalarında kullanılmak üzere CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı Yalı Mahallesi’ndeki Demokrasi Evi’nden sonra ikinci büroyu Yelki’de hizmete açtı. Yelki Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki Demokrasi Evi’nin açılış törenine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, belediye meclis üyeleri, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Tek adam yönetimine karşı çıkan herkesi demokrasi evlerinde buluşmaya ve 16 nisan’da yapılacak halk oylamasında hayır oyu vermeye çağırıyoruz. Bu demokrasi evleri sadece CHP’lilerin buluştuğu evler değil. Burada, cumhuriyete, demokrasiye, Atatürk’e sahip çıkan tüm yurtseverler buluşacak. Bu evlere tek adam yönetimine hayır diyen AKP’liler, MHP’liler, Saadet Partililer, Vatan Partililer de gelecek. Bu nedenle adını demokrasi evi koyduk. Ülkemizde demokrasiyi yaşatmak istiyorsak, referandumda hayır demek zorundayız. Tek adam yönetimine karşı çıkmak zorundayız” diye konuştu. 

Demokrasi evinin açılışından sonra CHP İlçe Başkanı Çam ve Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, pazarcı esnafını gezdi ve referandum için destek istedi.  

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Denizli üreticilere 50 bin adet fidan dağıttı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.