Gümüşpala’nın çehresi değişecek Başkan Sandal: “45 yıllık sorunu çözüyoruz”

Gümüşpala’nın çehresi değişecek  Başkan Sandal: “45 yıllık sorunu çözüyoruz”
  • 13 Aralık 2023 12:32

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Gümüşpala ve Nafiz Gürman’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu, belediyenin sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi.Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Sandal “Bölgenin 45 yıllık yol, kaldırım ve

trafik sorunlarını çözüyoruz. Gücümüzü ve enerjimizi halktan alıyor, Bayraklı için her zamanen iyisini yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SANDAL’A İLGİ

Bayraklı’nın her mahallesinde vatandaşlarla buluşan ve esnaf ziyaretleri yapan Başkan Sandal, bu kez Gümüşpala ve Nafiz Gürman’daydı, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.Belediye tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında da bilgiler alan Başkan Sandal talep veönerileri ilk ağızdan dinledi. Ziyaretlere Gümüşpala Muhtarı İsmail Balıkçı ile Nafiz GürmanMuhtarı Hüseyin Doğan da eşlik etti.

45 YILLIK SORUNU BİZ ÇÖZDÜK

Bölgenin en temel sorunu olan ulaşım ve kaldırım konularında önemli adımlar attıklarınıbelirten Başkan Sandal “Gümüşpala’nın otopark ve trafik sorununu hafifletmek için projelertamamlandı. Çok kısa sürede çalışmalar başlayacak. Kaldırım ve yaya yolları İzmir BüyükşehirBelediyemizin de destekleriyle yenilenecek. Bayraklı Belediyesinin kaldırım yenilemeçalışmaları Nafiz Gürman Atatürk Caddesi’nden başladı. Neredeyse 45 yıllık sorunu çözümaşamasına biz getirdik. Yapılan çalışmaların vatandaşlarımız tarafından memnuniyetlekarşılanması doğru bir noktaya parmak bastığımızın göstergesi. Bayraklı; yolları, kaldırımları,meydanları ve çevre düzenlemeleriyle örnek bir ilçe haline geldi” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu muhtarlarla bir araya geldi
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.