Görev şehidi Cüneyt Bürke kalbimizde yaşayacak

Görev şehidi Cüneyt Bürke kalbimizde yaşayacak
  • 27 Nisan 2016 17:30

Karabağlar’ın Hatay semtinde konteynerdeki çöpleri boşaltırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Karabağlar Belediyesi temizlik işçisi Cüneyt Bürke(43) gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cüneyt Bürke’nin “Görev şehidi” olduğunu belirterek, “Ailemizin bir ferdini kaybettik. Acı hepimizin acısı. Işıklar içinde uyusun” dedi.

Görev şehidi Cüneyt Bürke kalbimizde yaşayacak

Cüneyt Bürke için ilk tören, görev yaptığı Karabağlar Belediyesi Temizlik İşleri şantiyesinde yapıldı. Törene Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, DİSK Genel-İş İzmir 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara, Karabağlar Belediyesi Eski Başkanı Sıtkı Kürüm, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, çalışma arkadaşları ile Buca Belediyesi’nden gelen temizlik işçileri katıldı.

Görev şehidi Cüneyt Bürke kalbimizde yaşayacak

Trafik terörü son bulsun

Cenaze aracı alana girdiğinde Bürke’nin naaşı karanfillerle karşılandı. Okunan duaların ardından kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ailede bir ferdi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ve acılarının sonsuz olduğunu söyledi. Cüneyt Bürke’nin çalıştığı sırada hayatını kaybettiğini ifade eden Selvitopu,  “Cüneyt kardeşimiz görev şehidimizdir. Alın teri dökerken görev şehidi oldu. Nurlar içinde yatsın. Umarım bundan sonra bu acıları yaşamayız. Karabağlar 2 yıldır çok acılar yaşadı. Her kayıp bizim için çok önemli. Umarım trafik terörü bir an önce son bulur ve bundan sonra kayıplar yaşanmaz. Cüneyt kardeşimiz ışıklar içinde yatsın.” dedi

Kazanın olduğu yere karanfil bırakıldı

Konuşmanın ardından Başkan Muhittin Selvitopu ve 5 No’lu Şube Başkanı Ali Haydar Kara ve çalışanlar, kazanın olduğu yere giderek karanfil bıraktılar. Cüneyt Bürke’nin cenazesi Eşrefpaşa Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.