Genel Sekreter Sındır’dan Başkan Karabağ’a sert tepki…

Genel Sekreter Sındır’dan Başkan Karabağ’a sert tepki…
  • 21 Kasım 2016 18:55

CHP İzmir İl Başkanlığı, Trabzon’daki il başkanları zirvesinin ardından değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İl Başkanı Asuman Ali Güven, İl Sekreteri Birgül Değirmenci, İl Başkan Yardımcıları, Dilek Bilgin, Ednan Arslan, Okan Karlıdağ, İl yöneticileri ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda birçok konu masaya yatırılırken en çok dikkat çeken konulardan biride Karşıyaka Alevi Kültür Dernekleri’ne bağlı Yamanlar Cemevi’ne ait sosyal tesis ve düğün salonunun Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ tarafından yıkılması oldu.

Konuya ilişkin konuşan Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper “Burası kaçak bir yapıydı. Yargı kararı uygulandı. Biz süreçte herkesle iletişim halindeydik. Ancak farklı siyasi gruplar bazı partililerimizin de desteğiyle konuyu kamuoyunda yanlış aksettirdi. Seçimlerde istediğini elde edemeyen sözde CHP’liler bu konu üzerinden siyaset yaptı. Bu kişilerin disipline verilmesi gerek.” dediği öğrenilirken  Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır’ın tepkili olduğu iddia edildi.

Sındır’ın, “Arıyoruz, ulaşamıyoruz. Mesaj atıyoruz, cevap alamıyoruz. Ben dahil genel başkan yardımcılarının hiçbiri ulaşamadı. Bu çok büyük bir sıkıntı… Çok büyük bir iletişim sıkıntısı. Yıkılıp yıkılmaması mesele değil. Hukuki yollar kullanılabilir, evet ama bunu daha uyumlu bir şekilde yapabilirdiniz. Bu sadece belediye başkanının yapmış olduğu bir şey olarak kalmıyor. CHP’nin de içine sokulan bir durum oluyor. Biz belediye başkanın icraatına, işine karışmayız. Fakat bir genel başkan yardımcısı, genel sekreter mesaj attığında da geri dönülmesi gerekiyor. Bu bir disiplin suçudur. Ama sonuçta biz uygun zeminin oluşmasını, sorunun çözülmesini istiyoruz. Madem süre istediler. Keşke biraz daha bekleseydiniz. Daha sonra yapsaydınız. Kimsenin de söyleyecek bir şeyi olmazdı” dediği edinilen bilgiler arasında.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.