Genel Sekreter Sındır O İstifaya El Attı

Genel Sekreter Sındır O İstifaya El Attı
  • 18 Mart 2016 09:40

CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek’in hafta başında aldığı istifa kararı örgütte şok etkisi yaratmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle istif ettiğini dile getiren Aydilek Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli ile de bir sorunları olmadığını kaydetmişti.

İl başkanlığına istifa dilekçesini sunan Aydilek, dün İl Başkanı Alaattin Yüksel ile bir araya gelmişti. Yüksel’e artık görevini yapamadığını, sağlık sorunlarının bulunduğunu ve belediye başkanı ile yaşadığı problemleri anlatan Aydilek, istifa dilekçesinin kabul edilmesini istedi. Aydilek’in sözleri üzerine Yüksel, her konuda ona yardımcı olacaklarını ifade ederek, istifası dilekçesini işleme koymadı. Başkan Aydilek’in ise her ne olursa olsun istifasının kabul edilmesini istediği belirtildi.

Bugün Ankara’ya giden Aydilek, Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile görüştü. Sındır’a ilçede olan sıkıntılardan ve Belediye Başkanı Ufuk Sesli’nin yaptığı bazı uygulamalardan dert yanan Aydilek, istifa etmek istediğini dile getirdi.

Genel Sekreter Sındır ise, istifa dilekçesinin işleme koyulmayacağını belirterek, sorunu çözeceğini ifade etti.

Sındır’ın hafta başında Belediye Başkanı Ufuk Sesli ve İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek’i bir araya getirerek sorunu çözmek için adım atacağı öğrenildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenleyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.