Genç Sporculara Başkan Sürprizi

Genç Sporculara Başkan Sürprizi
  • 27 Ocak 2016 09:16

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, altyapıya yaptığı yatırımlarla  öne çıkan Altınordu Spor Kulübü’nün Torbalı’daki tesislerine sürpriz ziyarette bulundu. 80 dönüm üzerine kurulu tesis hakkında Kulüp Başkanı Mehmet Seyit Özkan’dan bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu, daha sonra U15 takımının antrenmanına katıldı. Oyuncularla sohbet eden Başkan Kocaoğlu, genç yeteneklerin isteğini kırmayarak birlikte ‘selfie’ çektirdi.

Genç Sporculara Başkan Sürprizi

Ziyaret sonunda bir sürpriz daha yaşandı. Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen özel bir turnuvadan şampiyonlukla dönen U18 takımı, karşılarında Başkan Kocaoğlu’nu görünce önce şaşırdı. Takım otobüsünden inen genç futbolcular, kazandıkları şampiyonluk kupasını Başkan Kocaoğlu’na takdim etti. Rakiplerini 7-0 ve 3-1’lik  skorla yenen genç sporcuları tebrik eden Başkan Kocaoğlu, başarılarının devamını diledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, Mehmet Seyit Özkan başkanlığındaki Altınordu’nun, altyapı ve örgütlenme modeliyle Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay: “İzmir’i Türkiye’de en düşük su fiyatına sahip il yapacağız”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.