Gaziemir’de yıllardır değişmeyen tek manzara!

Gaziemir’de yıllardır değişmeyen tek manzara!
  • 9 Şubat 2019 17:30
İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan arsalar, denetimsizlik, toplanmayan molozlar, çöpler ve hurda araçlar yüzünden adeta hafriyat sahasına döndü. İçişleri Bakanlığı’nın cadde, sokak ve boş arazilerde atıl vaziyette bırakılmış, kullanılmayan taşıtlar, çevre kirliği, genel asayiş ve terör eylemleri açısından risk yaratmaması için bulundukları yerlerden kaldırılması talimatını da yok sayan Gaziemir Belediyesi, bu görüntülere yıllardır müdahale etmiyor.

Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!

Bölgede yaşayan vatandaşlar Gaziemir Belediyesi ve Başkan Halil İbrahim Şenol’un cadde sokak ve arazilerdeki görüntü kirliliği hakkında çaba sarfetmesini bekliyor.

Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!

İzmir’de bir çok ilçe belediyelerinin zabıta ekipleri çevre ve görüntü kirliliği oluşturan, tehlikeye yol açabilecek hurda araçlara yönelik çalışmalarını sürdürürken, Gaziemir’deki bu görüntüler, ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!
Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!Gaziemir'de yıllardır değişmeyen tek manzara!

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  NARLIDERE’DE MİNİK ALİ KOLTUĞU BAŞKAN ERMAN UZUN’DAN DEVRALDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.