Gaziemir’de Sağlıklı Yaş Alma konulu buluşmalar düzenlenecek

Gaziemir’de Sağlıklı Yaş Alma konulu buluşmalar düzenlenecek
  • 27 Eylül 2023 12:22

Gaziemir Belediyesi ile SağlıklıYaşıyoruz iş birliğinde Gaziemir’de sağlıklı yaş alma ve sağlıklı beslenme temalı toplantılar düzenlenecek. Sağlıklı Yaşıyoruz Danışma Kurulu üyelerinden doktorlar ve uzmanlardan oluşacak konuşmacıların katılacağı buluşmalar öncesinde SağlıklıYaşıyoruz kurucuları Nurçin Çağlar ve Okan Çağlar ile Danışma Kurulu doktorlarından Prof. Dr. Nazan Uysal Harzadın ve Kardiyolog Dr. Zülfikar Daneoğlu ilçeyi ziyaret ederek Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile bir araya geldi. Başkan Arda, katılımcılarla birlikte Sosyal Market, Sağlık Köyü, Atatürk Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek heyete belediyenin sosyal projeleri ve sağlık alanındaki projeleri hakkında bilgi verdi. Projelerin tanıtımının ardından düzenlenen toplantıda, Belediye Başkanı Halil Arda ile SağlıklıYaşıyoruz ekibi, Gaziemir’de düzenlenecek sağlıklı yaş alma buluşmalarının planlamasını yaptılar.

SağlıklıYaşıyoruz ekibine Gaziemir’de düzenlenecek çalışmaya sağladıkları katkı için teşekkür eden Belediye Başkanı Halil Arda, “Çalışmalarıyla insanlara sağlıklı beslenmenin yollarını anlatan SağlıklıYaşıyoruz ailesini Gaziemir’de ağırlamaktan mutluluk duydum. İlk önce değerli doktorlarımızla birlikte, halka dokunan, sosyal demokrasi odaklı belediyecilik faaliyetlerimizi inceledik. Daha sonra düzenlediğimiz toplantıda sağlıklı yaş alma temasıyla düzenleyeceğimiz seminerler dizisinin detaylarını konuştuk. Bu güzel organizasyonun değerli üyeleriyle Sağlıklı Yaş Alma üzerine toplantı serisine başlayacağız. Yakında bilgilerini paylaşacağımız seminerlere, sağlıklı kalmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekleriz” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Torbalı Belediyesi, Hıdırellez Şenliği düzenliyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.