Fizyoterapistler gününe pastalı kutlama

Fizyoterapistler gününe pastalı kutlama
  • 8 Eylül 2016 23:40

“Dünya Fizyoterapi Konfederasyonunun kuruluş yıldönümü olan 8 EYLÜL, tüm dünyada ve ülkemizde Fizyoterapistler Günü olarak kutlandı.

İzmir’de bulunan Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi yöneticileri  Fizyoterapistler gününü pasta keserek kutladı.

Borfiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Dal Merkezi yöneticisi Fizyoterapist Özgür Yeşilyurt” Dünya Fizyoterapi Konfederasyonunun kuruluş yıldönümü olan 8 EYLÜL, tüm dünyada ve ülkemizde Fizyoterapistler Günü olarak kutlanmaktadır. Fizyoterapist; kas-iskelet sistemi bozukluklarında, fonksiyonun düzeltilmesi, minimuma indirilmesi, çok yönlü fizyoterapi yaklaşımları ile bireyin yaşam kalitesinin arttırılması amacıyla uygulamalar yapan mesleğe özgü ölçme ve değerlendirme yöntemleri ile hasta, engelli ve sağlıklı bireylere fizyoterapi ve rehabilitasyon programları planlayan ve uygulayan mesleki otonomiye sahip bir sağlık profesyonelidir. Türkiye’nin hayatına hareket katmak üzere yola çıkan fizyoterapistlerin 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Gününü kutluyor daha sağlıklı bir Türkiye diliyoruz.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA HIDIRELLEZ COŞKUSU
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.