FETÖ’nün hava kuvvetleri imamı Durmuş Çelik tutuklandı

FETÖ’nün hava kuvvetleri imamı Durmuş Çelik tutuklandı
  • 2 Haziran 2017 16:16

15 Temmuz darbe kalkışmasının kara kutusu Adil Öksüz’ün veliahtı olan FETÖ’cü hava kuvvetleri imamı Durmuş Çelik gerçekleştirilen başarılı operasyonla tutuklandı. Durmuş Çelik’in yakalanmasının 15 Temmuz darbesinin karanlık noktalarının aydınlatılması için kritik önemde olduğu belirtildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli üst düzey subaylardan FETÖ’nün örgüt imamlarına kadar varan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş çaplı operasyonda flaş gelişmeler yaşandı.

Hava kuvvetleri imamı Durmuş Çelik tutuklandı

Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Serdar Kod adlı Durmuş Çelik yakalandı. Çelik’in örgütün hava kuvvetleri yapılanmasında imam pozisyonunda olduğu iddia edildi.

Savcılık sorgusu ardından ‘silahlı terör örgütünde yönetici olmak’ suçlamasıyla nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan Durmuş Çelik aynı suçlama kapsamında tutuklandı. Şüpheli Silivri cezaevine gönderildi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  GARANTİ TUTSA DA TUTMASA DA HAZİNEDEN DOLAR AKIYOR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.