“FETÖ İLE MÜCADELEDE KARARLIYIZ”

“FETÖ İLE MÜCADELEDE KARARLIYIZ”
  • 2 Kasım 2016 11:42

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını ve sıfır mağduriyet için çalıştıklarını kaydetti. Sürekli, CHP’lilerin FETÖ ile mücadelede mağdur edebiyatı yaparak, kafaları bulandırmaya çalıştığına dikkat çekerek, “FETÖ ile mücadelede mağdur yüzde 1’i geçmez, hedefimiz yüzde sıfır mağduriyet, bunun için çalışıyoruz” dedi.

Sürekli, AK Parti Kemalpaşa İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Sürekli yaptığı konuşmada, FETÖ soruşturmalarında ufak tefek aksaklıkların olabileceğini ifade ederek, “Yayınlanan Kararnamelerle tekrar geri iadeler yapılmaya başlandı.  Kimse mağdur edebiyatı yapmasın. Eğer, bir mağdur varsa oda Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın deyimiyle 246 şehidimizin yakınları,  gazilerimizdir, milletimizdir” diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun da katıldığı ilçe danışma meclisinde Sürekli şöyle konuştu:

“Bu hainlerle mücadelemiz FETÖ çetesi tükeninceye, bitinceye kadar devam edecek. Bunda çok kararlıyız. 15 Temmuz gecesinde yaşananlar olaylar aslında 40 yıllık bir sürecin ürünüdür. Bunu son 14 yıla bağlayanlara sesleniyorum.  Bu üst akılın 40 yıllık bir planı. Şimdi bunlarla mücadele ediyoruz. Bu süreçte derinlere nüfus etmişler. Tek tek tespit edip gerekeni yapıyoruz. Yılmayacağız. Cumhurbaşkanım, Başbakanım, yalnız değilsin. Milletimiz, biz milletvekilleri, teşkilatımız ve belediye başkanları hepimiz yanınızdayız.  Son nefesimizin ve kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bu arada sadece FETÖ’yle mücadele etmiyoruz. Etrafımız, terör örgütleriyle sarılmış durumda. Bir yandan FETÖ belası, bir yandan bölücü terör örgütünü başımıza sarmışlar. Diğer yandan yeni icatları DAEŞ var. Ama Allah’ın izniyle hepsiyle mücadele ediyoruz ve hepsiyle mücadelede başarılı olacağız. Bunları yeneceğiz, terörün kökünü kurutacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilerlemesini hiçbir güç durduramayacak. Üst akıl yenilmeye mahkûmdur. 15 Temmuz’da yenildiler, yine yenilecekler.”

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka Belediyesi’nden Kütüphane Haftası’na özel söyleşi
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.