“Evimize hoş geldin” bebek

“Evimize hoş geldin” bebek
  • 15 Haziran 2016 10:05

Bornova Belediyesi, Bornova ailesine yeni katılan bireyler için özel bir hediye paketi hazırladı. İçinde fotoğraf albümü, bebek şeklinde sabun ve “Evimize Hoşgeldin Bebek” yazılı zıbının yer aldığı paketler ailelere dağıtılmaya başlandı. İlk paketi üçüncü çocukları Cemre Su’yu dünyaya getiren Şentürk Ailesi’ne Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Başkan Atila,” Doğum sevinci yaşayan ailelerimize ‘Evimiz’ dediğimiz Bornovamıza özel bir hatıra kalsın istedik” diye konuştu.

“Bornova Bizim Evimiz” sloganı ile ilçenin her noktasına ve herkese hizmet etmek için çalışan Bornova Belediyesi, Bornova Ailesi’ne yeni katılan bireyler için özel bir hediye hazırladı. Yeni doğan bebekler ve ailelerine özel olarak yapılan hediye paketleri dağıtılmaya başlandı. Hatıra niteliğindeki “Evimize Hoşgeldin Bebek” paketinde fotoğraf albümü, bebek şeklinde sabun ve zıbın yer alıyor.

“Evimize hoş geldin” bebek

İlk paketi Başkan Atila verdi

İlk hediye paketini Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Atatürk Mahallesi’nde oturan ve üçüncü çocukları Cemre Su’yu dünyaya getiren Şentürk Ailesi’ne kendi elleri ile verdi. İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını hatırlatan Başkan Atila, “Bu paketi hiç bir ayırım yapmaksızın yeni çocuk sahibi olmuş tüm ailelerimize armağan ediyoruz. Doğum heyecanı yaşayan ailelerimize ‘Evimiz’ dediğimiz Bornovamıza özel bir hatıra kalsın istedik” diye konuştu. Anne Yasemin Şentürk ile Baba Mustafa Şentürk, bu anlamlı hediye için Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.

 “Evimize hoş geldin” bebek

Özel olarak hazırlandı

Özel olarak tasarlanmış paketin içerisinde, hatıra defteri özelliği taşıyan fotoğraf albümü, üretimi Bornova Kadın Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen anne karnındadaki pozisyonu ile bir kalp içerisine yerleştirilmiş sabundan bebek ve göğsünde hoşgeldin bebek yazılı zıbın yer alıyor. Turkuaz mavisi paket içerisinde yer alan ürünler kız çocukları için pembe, erkek çocukları için ise mavi olarak tasarlandı. Ürünler ve içerisine konuldukları kutu çevreye ve bebeğe zarar vermeyen malzemeler ve kumaştan üretildi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.