Ev Sahibi Buca

Ev Sahibi Buca
  • 25 Ocak 2016 08:50

Avrupalı tenisçiler Buca’da buluşacak. Buca Belediyesi, 6 farklı ülkeden 21 tenisçinin katılacağı 16 yaş bayanlar “2016 Avrupa Kış Kupası” Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Buca Tenis Kulübü’nde düzenlenecek Tenis Turnuvası’nda Bulgaristan, Gürcistan, İtalya, Romanya, Slovakya ve İsviçre’den 21 sporcu raket sallayacak. Turnuva, 5 – 7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ev Sahibi Buca

DUVAR SIVADI TENİS OYNADI

Turnuvanın ev sahibi Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Tenis Kulübü’ndeki turnuva hazırlıklarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Piriştina, ilk olarak eline mala aldı, duvar sıvadı. Piriştina daha sonra Buca’nın şampiyon tenisçileri ile birlikte tenis oynadı.

Uluslararası bir turnuvaya ev sahibi olmanın gurur verici olduğunu belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Sporun her dalında iddialıyız. Bucalı gençlerin azimleri ve ortaya koydukları başarılarla tenis ve yüzmede daha ilerideyiz. Teniste bir ilki gerçekleştireceğiz. Buca Belediyesi olarak uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapacağız. Onun heyecanı, onun hazırlıkları var. Sahalarımızı, soyunma alanları ve hakem yerlerini yeniliyoruz. Sporcularımız zaten hazırdı, tesisimizi de hazırlıyoruz. Buca artık ulusalda gösterdiği başarıyı uluslararası alanda da göstermekte kararlıdır. Tüm tenis tutkunlarını Şubat ayının ilk haftası Buca Tenis Kulübü’ne bekliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Tarım üretimi kooperatifle desteklenecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.