Esra Gezginci, Cumhurbaşkanı’ndan Ödülünü Aldı

Esra Gezginci, Cumhurbaşkanı’ndan Ödülünü Aldı
  • 10 Haziran 2024 13:07

Esra Gezginci, Cumhurbaşkanı’ndan Ödülünü Aldı

“Esrarengiz İstanbul” programıyla Esra Gezginci, 8. Anadolu Medya Ödülleri’nde yılın Kültür ve Sanat Programı ödülüne layık görüldü. Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Gezginci, büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Anadolu Yayıncılar Federasyonu’na teşekkür eden Gezginci, Türk kültürünü tanıtmaya devam edeceğini söyledi ve ödülü merhum babasına ithaf etti.

“Esrarengiz İstanbul” programıyla yılın Kültür ve Sanat Programı ödülüne layık görülen yapımcı ve sunucu Esra Gezginci, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Gezginci, ödül töreninde hislerini şu sözlerle ifade etti:

“Öncelikle çok heyecanlıyım çünkü Cumhurbaşkanımızın elinden ödül almak benim için büyük gurur ve mutluluk verici. Anadolu Yayıncılar Federasyonu ve jüri üyelerine beni bu ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Gerek İstanbul gerekse Azerbaycan programlarında çok meşakkatli bir çalışma temposu içerisindeydim ve bu büyük ödülle de emeklerim taçlanmış oldu. Sevdiğim işi yaparak güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğim. Sadece Azerbaycan’la sınırlı kalmayarak tüm Türk dünyasına yönelik programlar planlıyorum ve inşallah bu vesile ile gönüllü bir kültür elçisi olarak beş bin yılı aşkın Türk kültürünü tüm dünyaya tanıtmak istiyorum. Eğer yaşasaydı burada beni gururla seyredecek olan rahmetli babacığıma bu kıymetli ödülü ithaf ediyorum.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Çiğli Belediyesi’nden Ücretsiz İngilizce Kursu
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.