Erdoğan Menderes’in Köyüne Seslendi

Erdoğan Menderes’in Köyüne Seslendi
  • 19 Aralık 2015 16:34

İZBAN Torbalı hattı incelemesinden sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Menderes’e geçti. Menderes’te coşkuyla karşılanan Yıldırım, AK Parti’nin en çok oy aldığı Küner Köyü’nü ziyaret etti.

Künerli gençler Yıldırım’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sarayını gezmek istediklerini söyledi.

Bakan Yıldırım Küner’i överek, “Bu desteğinizin karşılığını vereceğiz dedik ve ilk ziyaretimizi yaptık. Bunu saymıyoruz yine geleceğiz. Küner hüner demek. Küner’in sakinleri hünerleriyle meşhur” dedi.

ERDOĞAN KÜNERLİLERE SESLENDİ

Öte yandan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini arayınca, Erdoğan’ın sesini dışarıya verdi. Erdoğan, Künerlilere şunları söyledi:

“Küner köyünün tüm sakinlerine İstanbul’dan şükranlarımı iletiyorum. Bu hizmet kervanı içinde verdiğiniz desteklerden dolayı unutamayacağım hatıralarla şükranlarımı iletiyorum. Farklı hizmetlerle İstanbul – İzmir yolumuzdan altyapı hizmetlerimize kadar İzmir farklı bir dönemini yaşıyor. Baharla birlikte yollar açılmaya başlıyor. İnşallah Binali Bey büyük bir heyecan ve aşkla devam edecektir. Ben de Cumhurbaşkanı olarak hükümetimizin yanında olacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.