Erdoğan: Manşetlerle çarpışarak bugünlere geldik

Erdoğan: Manşetlerle çarpışarak bugünlere geldik
  • 22 Mart 2017 13:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri ile buluştu.

Şu sıralar burada bir konuşma yapan Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Ben yerel basını bir okul olarak görüyorum. Ülkesine milletine sorumluluk duymayan hiçbir kimsenin böyle bir faaliyetin içinde olması mümkün değildir. Niyetiniz iyi ise neticesi mutlaka güzel olur. Anadolu basınının içinden çıktığı milletin değerlerine uygun şekilde hakikatin yanında yer alacağına inanıyorum. 

Dünyada medya 4. güç olarak zikredilir. Ülkemizde geçmişte kendini bu sıralamanın ilk sıralarına çıkartan medya patronları gördük. Medyadaki hakim yapı bu kesimlerin kontrolündeydi. Manşetlerle çarpışarak bugünlere geldik. Biz gücümüzü manşetten değil milletten aldığımız için bu çarpık zihniyete meydan okuduk. 

Geçmişte kimin iktidara geleceğini kimin düşeceğini belirlemeye alışmış olanların düzenini bozarak yolumuzda yürüdük. Halka bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adam diyenlerin her türlü hakaretine maruz kaldık.

Kendi ülkesini bir takım güçlere şikayet edenlerle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Medya mensubu görüntüsü altında yabancı servislere ajanlık yapanlara izin vermeyeceğiz. Adam gelmiş 1 ay Alman Konsolosluğu’nda misafir ediliyor.

Şansölye bizim burada çifte vatandaş olan bir gazetecimiz var bunu bırakmanızı istiyorum diyor. Size 4 bin 500 PKK’lı teröristin dosyasını verdim, verdiniz mi? Onunla ilgili kararı yargı verir, bizde yargı bağımsızdır. Mahkemeye çıktı ve mahkeme tutukladı, şu anda içerde. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı’na bakanlarına adeta kapını kapatıyorsun. Sen Hollanda’nın yanında duruyorsun. Ben de hakkın ve halkımın yanındayım. Biz beşer planında kimsenin karşısında eğilmedik. Batı bizi sürekli gazetecileri hapse atmakla suçluyor.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Belediyesi’nden Hobi Bahçesi Uyarısı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.