Enver Aysever’den intikam çığlıkları ‘ Tunç Soyer derhal istifa et’

Enver Aysever’den intikam çığlıkları ‘ Tunç Soyer derhal istifa et’
  • 27 Şubat 2023 12:08

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yaşam Boyu Eğitim Projesi için Enver Aysever ile anlaşmış, Aysever’in İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden 238 bin 500 lira karşılığında 20 kişiye “okuryazarlık” dersi vereceği haberi gelen tepkiler üzerine iptal edilmişti. Aysever kendisini Tunç Soyer tarafından haksız şekilde hedef gösterip itibarsızlaştırdığı gerekçesi ile tazminat davası açmıştı. İkili arasında sular hiç durulmadı.

İktisat Kongresi ileri tarihe ertelenmeseydi 15 – 21 Şubat tarihleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecekti. Ancak Kongre gerçekleşemeden okları üzerine çekti. Gazeteci Enver Aysever, Youtube’tan yaptığı açıklamalarla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e eleştirilerini sıralarken bir çok soru da yöneltti.

Kongreye katılacak olan konuşmacılar üzerinden Başkan Soyer’e yüklenen Enver Aysever, En çokta konuşmacılardan Francis Fukuyama’nın yeralmasını eleştirdi.

“ Aziz Çelik hocayı dün bağladık yayına şimdi onu vereceğim iyi dinleyin meğersem Fucuyama, Tunç Soyer’in yapacağı Cumhuriyetin ikinci Yüzyıl Kongresin de konuşmacıymış eyy ahali ben bunu depremden dolayı kaçırmışım, Türkiye’nin kanını emen adam iktisat kongresinde, Mustafa Kemal’in İkinci Yüzyıl kongresine davet edilmiş sayın Tunç Soyer tekrar ediyorum,

A- Haberiniz yoksa kim davet etti bulun

B- Siz davet ettiyseniz Cumhuriyet Halk Partisi’nden ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa edin.

Bu ciddi bir sorun!

Aziz Çelik diyor ki son 40 yıl da yaşadığımız yıkımın sebebi Fucuyama, bu adam sadece bir akademisyen değil, akademisyen olsa tartışılır konuşulur. Bu adam Ortadoğudaki halkların bu hale gelmesinin sebebi… akıl hocalarından biri Fucuyama’dır. Böyle bir kongrede yer almaması gereken biridir.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir'in genç itfaiyecileri sıkı eğitimlerle göreve hazırlanıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.