Engelsiz Öğrenciler Festivallere Hazırlanıyor

Engelsiz Öğrenciler Festivallere Hazırlanıyor
  • 1 Mart 2016 08:38

Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi’nin destekleri ile engelli vatandaşların sosyal alanda hayata daha etkin katılımlarını sağlamak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla açılan Seramik Kursu Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Binası’nda devam ediyor.

Engelsiz Öğrenciler Festivallere Hazırlanıyor

Kursta mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler bu kursun kendilerine çok iyi bir motivasyon olduğunu söyleyerek, yaklaşan festivaller içinde heyecanlı oldukları belirttiler. Düzenlenecek olan Ot Festivali ve Enginar Festivali’ne hazırlık yapan öğrenciler keçeden ve seramikten yapmış oldukları süs eşyalarını festivallerde satmaya hazırlanıyor.

Engelsiz Öğrenciler Festivallere Hazırlanıyor

HAYAT ERKANAL SERAMİK FIRINI MÜJDESİ VERDİ

Eminim ki çok güzel eserler ortaya koyacaksınız. Bizde onları değerlendirmek için elimizden geleni yapacağız diyen Urla Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hayat Erkanal “Seramik yapımını da bundan sonra ki zamanda da devam ettirelim. En güzel örneklerimizi size verelim. Onlardan siz kopyalar yapın. Onlar satılsın ve belli bir amaç için değerlendirilsin” ifadelerini kullandı. Ayrıca Erkanal, seramik fırınları olmadığı için zorlanan öğrencilere, seramik yapımı için de fırın temin edeceğinin müjdesini verdi.

Seramik fırın sözüne sevinen veliler ise fırın olmadan çok zorlandıklarını, çocuklarının yaptıkları seramikleri fırınlamak için başka yere götürürken kırıldıklarını belirterek, Hayat Erkanal’a çok teşekkür ettiler.

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK TURİZM SEZONUNA ERKEN GİRİŞ YAPTI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.