Engelliler doyasıya eğlendi

Engelliler doyasıya eğlendi
  • 31 Mayıs 2016 08:15

Bayraklı Belediyesi Engelliler Merkezi üyeleri ve aileleri kendileri için düzenlenen piknikte stres attı. Bayraklı sahilde bir araya gelen engelliler, Grup Laçin’in konseriyle eğlendi.  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da bu güzel günde engellileri yalnız bırakmadı.

Engellilere yönelik gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren ve bünyesinde Engelliler Merkezi kuran Bayraklı Belediyesi, engelliler için Bayraklı sahilde piknik düzenledi. Pikniğe katılan engelliler ve aileleri, Grup Laçin’in söylediği şarkılarla güzel bir gün geçirdi.  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da piknikte onları yalnız bırakmadı.  Engelliler sohbet eden Başkan Karabağ, onlarla bol bol fotoğrafı çektirdi.

Engelliler doyasıya eğlendi

BİZ HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ

“Engellileri sadece 3 Aralık Dünya Engelliler gününde ya da Engelliler Haftası’nda değil yılın 365 günü önemsiyoruz” diyen Başkan Karabağ, “Bayraklı Belediyesi olarak engelli dostlarımıza farkındalık yaratıyoruz. Onların her gün her saat taleplerine cevap veriyoruz. Engelliler Merkezimiz ile iyi günde kötü günde yanlarındayız. Piknik etkinliklerine katılıp onların sevinçlerine ortak oldum. Güzel Her zaman onların yanındayız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Basmane’de temizlik ve bakım seferberliği
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.