En “tatlı” buluşma

En “tatlı” buluşma
  • 4 Ağustos 2016 08:30

Zabıta Haftası nedeniyle zabıta ve birim yöneticilerini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, getirdiği baklavaları da kendi elleriyle ikram etti. Başkan Kocaoğlu, “Bu zamana kadar sizin için ‘görevini yapmıyorlar’ diye bir şikayet duymadım. Görevinizi yapmanız nedeniyle aldığımız şikayetler ise bizi gerçekten mutlu ediyor. Demek ki, doğru işi yapıyoruz. Sizlerin her zaman arkasındayım” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Zabıta Teşkilatı’nın 60. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Büyükşehir zabıtaları ve birim yöneticilerini ziyaret etti.  Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey ve Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat’ın eşlik ettiği ziyarette, Başkan Aziz Kocaoğlu, zabıta personeline kendi eliyle baklava ikram etti.

En “tatlı” buluşma

Vatandaşın huzuru için..

Zabıta’nın görevi gereğince zaman zaman şiddete ve kötü müdahaleye maruz kalındığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kural dışı davranışta bulunan insanlara, esnafa müdahale eden, onları kural içine sokup disipline eden zabıtalarımız, aslında bu kenti ve bu kentin güzelliklerini korumaya çalışmakta. Biz yasaların verdiği yetkiye dayanarak nasıl metro yapıyorsak, nasıl yol yapıyorsak, nasıl asfalt yapıyorsak, nasıl planlama yapıyorsak, nasıl ulaşım kaynaklarımızla vatandaşı evine, işine, okuluna taşıyorsak, bu görevi de vatandaşın huzuru için, disiplini sağlamak için yapmak zorundayız. Bunun bilincinde hareket etmek zorundayız” diye konuştu.

En büyük zırhımız adalet

12 yılı aşkın zamandır sürdürdüğü belediye başkanlığı döneminde hep Zabıta’nın yanında olduğunu ve her zaman desteklediğini hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu şöyle devam etti:

“Hiçbir zaman şuna ayrım yap, şunu görmemezlikten gel diye bir istekte bulunmadım. Zabıta’nın da Belediye Başkanı’nın da, belediye çalışanın da, personelin de en büyük güvencesi, en büyük koruma kalkanı adaletli davranmaktır. Adaletli davrandığınız müddetçe, herkese eşit davrandığınız müddetçe; kırmadan, dökmeden, uyararak görevimizi yaptığımız müddetçe biz hata payını hemen hemen sıfıra indiririz. Ben, İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekibi’nden bu zamana kadar görevini yapmıyorlar diye bir şikayet duymadım. Görevinizi yapmanızdan aldığımız şikayet ise bizi gerçekten mutlu ediyor. Demek ki, doğru işi yapıyoruz. Sizlerin her zaman arkasındayım.”

Bu haber ilgini çekebilir ->  İzmir’in geleneksel festivaliyle Bayındır’da yine çiçekler açtı 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.