En güzel aşk şarkıları Karşıyaka’da söylenecek

En güzel aşk şarkıları Karşıyaka’da söylenecek
  • 9 Şubat 2024 12:07

Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerle özel günlere renk katmaya devam eden Karşıyaka Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de anlamlı bir konsere ev sahipliği yapacak. Yüksel Ünal’ın kendine has sunumuyla, Suat Taşer Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek konserde Karşıyakalı sevilen sanatçılar Öznur Korkmaz, Hüseyin Tolu, Müge Bekaroğlu ve Şenol Şentürk sahne alacak. 14 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da başlayacak konser, tüm yurttaşların katılımına açık ve ücretsiz olacak.

17 KİŞİLİK DEV ORKESTRA

Gecede sanatçılar, Pop Müziği’nden Türk Sanat Müziği’ne kadar farklı türlerden sevda şarkıları ile her kesime hitap eden bir repertuvar sunacak. Sanatçılara 17 kişilik dev bir orkestra eşlik edecek. Konserin sunumunu üstlenen Yüksel Ünal da okuyacağı şiirler ve anlatılarıyla buluşmaya renk katacak.

Karşıyakalılara unutulmaz bir şölen yaşatmak için yoğun provalarını sürdüren sanatçılar “14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkın sanat haliyle Karşıyaka’da buluşacağız. En güzel sevda şarkılarını hep birlikte, coşkuyla seslendireceğiz. Unutulmaz bir geceye ortak olmak ve şarkılarımıza eşlik etmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Konak’ta kaldırımlar mercek altında
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.